Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnevetségesebb lekoptatós duma?
"Kell idő arra, hogy eldöntsük, akarunk-e a másiktól valamit"
Ezzel semmi baj nincs, amíg a "eldöntési idő" alatt nincs potya meghívás (amit természetesen a férfi fizet, mert ő ezért van), ajándék-elfogadás (mondjuk igen, az is hülye, aki ilyen szakaszban értékesebb dolgot ad valakinek) vagy ehhez hasonló dolog. A legrosszabb mégis az a személy volt, aki "megversenyeztette" magáért a jelentkezőket, kb. aki a legtöbb pénzt költötte el rá az "nyert". Ez mondjuk egyedi kirívó eset, de megtörtént.
" Én megelégszem egy annyival, hogy: „Bocsi, ez nem fog menni köztünk.” PONT! Ezt tudomásul lehet venni, az ő döntése. Bonyolult? Szerintem nem. :-)"
Érdekes, hogy mindenki ezt hangoztatja, de a gyakorlatban ilyent még nem láttam, csak fenyegetőzést és nyomdafestéket nem tűrő szavakat.
#12 „Érdekes, hogy mindenki ezt hangoztatja, de a gyakorlatban ilyent még nem láttam, csak fenyegetőzést és nyomdafestéket nem tűrő szavakat.”
Gondolom, hogy a mindenkibe én is beletartozom, csak mert szerinted.
Nem kell egymástól független eseményeket összeollózni és mindenkire ráhúzni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!