Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legnevetségesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnevetségesebb lekoptatós duma?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy megvolt a randi, ami jól sikerült, de az illető közben meggondolta magát, de nem volt benne elég gerinc, hogy ezt megmondja hanem kitalált vmi béna kifogást, amiről egyértelmű volt, hogy kamu. Pl hirtelen eszébe jutott, hogy tanulnia kell a nyelvvizsgára, ezért nincs ideje rád vagy ilyesmi.

szept. 19. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Kell idő arra, hogy eldöntsük, akarunk-e a másiktól valamit"

Ezzel semmi baj nincs, amíg a "eldöntési idő" alatt nincs potya meghívás (amit természetesen a férfi fizet, mert ő ezért van), ajándék-elfogadás (mondjuk igen, az is hülye, aki ilyen szakaszban értékesebb dolgot ad valakinek) vagy ehhez hasonló dolog. A legrosszabb mégis az a személy volt, aki "megversenyeztette" magáért a jelentkezőket, kb. aki a legtöbb pénzt költötte el rá az "nyert". Ez mondjuk egyedi kirívó eset, de megtörtént.

szept. 21. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:

" Én megelégszem egy annyival, hogy: „Bocsi, ez nem fog menni köztünk.” PONT! Ezt tudomásul lehet venni, az ő döntése. Bonyolult? Szerintem nem. :-)"

Érdekes, hogy mindenki ezt hangoztatja, de a gyakorlatban ilyent még nem láttam, csak fenyegetőzést és nyomdafestéket nem tűrő szavakat.

szept. 21. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 „Érdekes, hogy mindenki ezt hangoztatja, de a gyakorlatban ilyent még nem láttam, csak fenyegetőzést és nyomdafestéket nem tűrő szavakat.”

Gondolom, hogy a mindenkibe én is beletartozom, csak mert szerinted.

Nem kell egymástól független eseményeket összeollózni és mindenkire ráhúzni. :-)

szept. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!