Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legnevetségesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnevetségesebb lekoptatós duma?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy megvolt a randi, ami jól sikerült, de az illető közben meggondolta magát, de nem volt benne elég gerinc, hogy ezt megmondja hanem kitalált vmi béna kifogást, amiről egyértelmű volt, hogy kamu. Pl hirtelen eszébe jutott, hogy tanulnia kell a nyelvvizsgára, ezért nincs ideje rád vagy ilyesmi.

szept. 19. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
ami jól sikerült, ....nna itt van a kutya elásva... azokkal szemben kell a kamu duma akiket a valóság nem nagyon zavartat xd nem,krvara nem sikerült jól az a randi, csak gondolom a csaj máshogy nem tud belőle kilépni a nélkül hogy ne kapjon agresszív erőszakos valaszt
szept. 19. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
10%

"Én nem beszél magyar"

Semmi, csak röhögés.

Egy nagy saller az izomkolosszus barátjától. ("Ütős vicc!")

szept. 19. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
11%

Hányszor mondjam még, hogy az anyád vagyok?

Üdv Alabamából!

szept. 19. 15:23
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

Megosztom veletek életem egyik legnagyobb titkát. 😄

Exem így szakított velem, szó szerint másolom a szavait:

"Igen (...), tényleg simán itt hagylak és örülök is neki.. sajnálom, én mostmár egyre lejjebb kerülök, fáj nekem is, de nem kell elhinned. Talán így jobb is. Szia"

Csupa ellentmondás az egész, szánalmas!

szept. 19. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Túl messze laksz.
szept. 19. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
39%

Nekem 3 kedvencem van.

Az örök (ökör) klasszikus: „Még nem állok készen egy új kapcsolatra.”

Az Arisztotelészi paradoxon: „Bocsi, hogy csak most mondom, de nemrég megismerkedtem valakivel.”

És a Miss Logic: „Rendes, kedves, jóképű srác vagy, de meggondoltam magam.”

Egy ilyen után meg egyes nők hogy csodálkoznak, ha nem mindenki hagyja szó nélkül az effajta időpocsékolást. De persze az már milyen csúnya gonosz agresszív dolog a férfi részéről, mert hát a nő ezt kikéri magának… 🥹

szept. 19. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
mégsem sikerült olyan jól az a randi
szept. 19. 17:23
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

Én egyszer randiztam egy csajjal tinderről. Következő alkalom már a lakásán volt, vacsorával, borral, ágyjelenettel. Nem volt nagy tűzijáték, elég béna voltam.

Egy nap múlva írt, hogy végiggondolta ezt az egészet, és még mindog nincs túl az előző szerelmén.

Gondoltam korrektül megmondta, ne hülyítsük egymást. Törölte a matchet, és másnap a nagy jobbra-balrahúzogatás közben már fel is dobta újra a tinder, mint opciót.

Ilyen elegánsan lebukni egy primitív hazugsággal ritkán lehet.

szept. 19. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:
41%

"Egy ilyen után meg egyes nők hogy csodálkoznak, ha nem mindenki hagyja szó nélkül az effajta időpocsékolást. De persze az már milyen csúnya gonosz agresszív dolog a férfi részéről, mert hát a nő ezt kikéri magának…"

Hát jó nagy paraszt vagy. Ismerkedni akart, de nem jöttél be neki. Mi ebben az időpocsékolás? Kell idő arra, hogy eldöntsük, akarunk-e a másiktól valamit vagy nem, kell idő az iosmerkedésre. Ha te erre nem vagy hajlandó, és pár randi után bevágod a hisztit, ha mégsem akarja folytatni, akkor ne ismerkedj.

Indokolni meg nem kell részletesen.

szept. 20. 01:08
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

#9 „Hát jó nagy paraszt vagy. Ismerkedni akart, de nem jöttél be neki. Mi ebben az időpocsékolás? Kell idő arra, hogy eldöntsük, akarunk-e a másiktól valamit vagy nem, kell idő az iosmerkedésre. Ha te erre nem vagy hajlandó, és pár randi után bevágod a hisztit, ha mégsem akarja folytatni, akkor ne ismerkedj. Indokolni meg nem kell részletesen.”

A stílus maga az ember + nem látod a fától az erdőt.

Nem arról van szó, hogy nem jön össze valami, hanem arról, hogy az milyen szájízzel végződik. El lehet úgy is küldeni valakit, hogy egyik fél se sérüljön és hülyének se legyen nézve. Tudod ellenkező esetben egy mondvacsinált indokkal történő zárás ki is meríti a felesleges időpocsékolás fogalmát.

Nyilván számolni kell bármivel is egy ismerkedés közben, de attól még a másik záróakkordja nem kell, hogy tetsszen. És ha én ezt netán szóvá is teszem, akkor ne a másiknak álljon még feljebb.

Azt meg senki nem mondta, hogy részletesen indokolni kéne bármit is. Én megelégszem egy annyival, hogy: „Bocsi, ez nem fog menni köztünk.” PONT! Ezt tudomásul lehet venni, az ő döntése. Bonyolult? Szerintem nem. :-)

szept. 20. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!