Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar a jó duma?
Tükör képpé változol, ez nagyon be szokott jönni én azt vettem észre.
A leg nyomibb gyerek is el tud így csábítani egy nőt. Csak hát eléggé simp magatartás.....
Ezt kifejtenéd légyszi?
Ennek ellenére vannak férfiak, akik kb bármelyik nőt fel tudják szedni.
Ezek vannak, de ezek mellé szokták még a jó dumát is írni.
Az a baj, hogy ezt nehéz körbe írni.
Van olyan férfi akit én baromi jó dumásnak tartok, mert annyira egyezik, passzol a humorunk, szinte ha nem is akar vicces lenni akkor is jót röhögök.
Aztán van más nagy dumás ismerősöm akiért döglenek a nők, mert rajta is mindenhol mindenki nevet, olyan csipkelődős, jó fej, mindig tudja, mit kell épp beszólni ami persze még nem sértő.
Valahogy nem feszkóznak, nyomják a dumát. De ez sem áll jól mindenkinek van olyan férfi akitől irritáló, mert nincs jó dumája, mégis nyomja...
Valakinek vagy ilyen a természete vagy nem.
Ne magadból indulj ki. Olyanon én sose tudtam nevetni. Mások szerint is olyan vagyok, mint, amit írtam, de te biztos jobban tudod.
Ha döglenek utána a nők, akkor valamit jól csinál.
Engem a beszéd része érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!