Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellé duma ; “van barátom” és számtalan variációja csak..?
Amivel nyomul azt reagálom le.
Pl aki szexet akar elmondom neki hogy én nem keresek alkalmit
Aki utazni akar hozzám annak elmondom nem akarok távkapcsot
Aki randirw nem hiv soha de fel akar jonni hozzám elmondom hogy randi szikra tarsaság ismerkedes nelkul en nem akarok semmit idegenektol
Aki fizetni akar meg támogatóit ajánl elmondom hogy akkor se merek beszállni idegenek kocsijába meg elmenni a susnyásba ha benne is lennék támogatóiban ez akkor se működik így nálam idegenekkel.
Ha vki beteg elmondom hogy nem akarom elkapni, nekem ez így nem.
Ha vkivel semmit nem lehet kezdeni mert pl már nem passzol be szórakozohelyekre sem olyan ronda vagy öreg elmondom hogy nekem olyan kell akivel lehet menni akárhova is.
Azt a dumát hogy szerintem nem egymást keressuk ritkán vágom csak be, amiknél nem volt elotte szinte személyesebb beszélgetés sem, csak pár soros cset, vagy kb egy alkoholista nőverő vagy ilyenek. Ezeknek felesleges indokolni is.
3
Milyen támogatói ? 🫡😒 Gdigger vagy kislány?
7
Vannak ilyenek? Amúgy azt szokták mondani hogy aki irreálisan válogat az tegye csak. Ha nem talál hosszabb távon partnert az az ő gondja.
6 nem egy kapcsolatom volt már és komolyak. Éveim mentek el ugy hogy aztán vége lett és se házasság se semmi.
Tudod visszatekintve csak azt látom hogy csak az időmet rabolták el.
Mikor úgy ismerkedem pasikkal már valahogy nincs kedvem ahhoz hogy na ezzel is elcseszek 2-4-6 éveket aztán pá.
Akkor már a támogatoikkal is előrébb lennék inkább mint azokkal akik a szerelmem használták ki, és vették el az időmet.
Es lennének pasik elég erősen akik nem használnának így ki mint az eddigi barátaim szer3lem jelszóval, hanem korrejten támogatnának es nem kis összegeket utasitgatok el hanem nagy összegeket olyan miatt hogy idegenként én ezt így nem.
Visszatekintve szinte az összes volt barátomat bánom hogy mi a francnak öltem én beléjük az időmet. Pár éves kapcsolatokat nézve 2-3 pasi elvisz 10 évet. 20 helyett ott vagy hogy már 30 vagy. És volt értelme? Mert nekem nem. Megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!