Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti ismerkednétek hallássérülttel?

Figyelt kérdés
A múltban kapott reakciók alapján egész jól funkcionálok a hallássérültek többségéhez képest, viszont mivel néha kiszolgáltatott tudok lenni egyes helyzetekben, ezért nem annyira merek a másik nemhez odamenni a nagyjából biztos elutasítástól félve. Sokat ront a megítélésemen egy hallókészülék a fülemben?

szept. 19. 09:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
En szeretnek megtanulni jelnyelven legalabb aapszinten “beszelni”, szoval nekem lett volna hatrany. (Kapcsolatban vagyok).
szept. 19. 12:28
 12/20 A kérdező kommentje:

10es, nagyjából úgy tökéletesen hallok, tehát nem kell szájról olvasnom, az adott ember szemébe tudok közben nézni, bár néha előfordulnak kellemetlen helyzetek, mikor halkan beszél valaki vagy hátulról szólnak hozzám

Egyébként meg valóban nem egy nagy méretű dolog, szemből csak a fülembe lefutó vezeték látható(ami mivel modernebb készülék, elég vékony), de maga a tudat, hogy ott van a fülemben és ez is kizáró tényező lehet, az a zavaró

szept. 19. 13:02
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Az átlagos, egészséges férfiakat is leszrják a nők, miért kezdenének egy fogyatékossal?
szept. 19. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Mondjuk lehet,hogy a fogyatékkal élő sokkal normálisabb értékrenddel rendelkezik és nincs hatalmas pofaja a semmire

szept. 19. 18:00
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Miért kell vezeték? Anyukámnak vezeték nélküli van. Mivel van összekötve?
szept. 19. 18:04
 16/20 A kérdező kommentje:
15ös: a vezeték viszi a hangot a házból(ami a fül mögött helyezkedik el) a fülbe, tehát a hangot továbbítja
szept. 19. 18:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem lehet gond, ha amúgy minden stimmel és megvan a vonzalom. Senki sem tökéletes.
szept. 22. 08:56
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Miért vannak lepontozva azok akik nemet mondtak? A kérdésre válaszoltak. Ha csak egyfajta válasz elfogadott, akkor minek a kérdés? Lehet hogy aki nemet mondana a kérdezőnek az egy pl. látássérülttel évtizedeket leélne boldogságban. Lehet, hogy olyan erősségei vannak, ami jól passzol az egyikhez, míg hasztalan a másikhoz. Én pont így vagyok. Türelmemet vesztem ha sokszor kell ismételjem magam, de kilométereken át tudok karolva vezetni valakit anélkül, hogy kényelmetlennek érezném vagy neki kényelmetlenséget okoznék. Jöhet nekem is a piros, biztos sz*r alak vagyok.
nov. 20. 17:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Hallókészülék a füledben?!

Hát az emberek 90%-a úgy jön-megy, hogy tele a füle a fülesekkel! 😁

A viselés, szerintem nem akadály, ha a kommunikáció működik.

jan. 6. 00:01
 20/20 anonim ***** válasza:

13-as!

Az olyan lelki fogyatékosokkal EQ-fogyatékosokkal, mint te, aki csak azért firkál, hogy a kérdezőt sértse, megalázza, nyilván semmit.

Viszont jó, ha tudod, hogy mindenkinek áll a zászló, neked is.

jan. 6. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!