Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti ismerkednétek hallássérülttel?

Figyelt kérdés
A múltban kapott reakciók alapján egész jól funkcionálok a hallássérültek többségéhez képest, viszont mivel néha kiszolgáltatott tudok lenni egyes helyzetekben, ezért nem annyira merek a másik nemhez odamenni a nagyjából biztos elutasítástól félve. Sokat ront a megítélésemen egy hallókészülék a fülemben?

szept. 19. 09:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Persze, hogy ismerkednék. Én amúgy is rengeteget beszélek, főleg magamnak, szóval még kifejezetten előnyös is lenne, hogy nem megyek állandóan a másik agyára. Egy hallókészülék szerintem semmi extra, akinek ez kizáró ok, azzal jobb is, ha nem vesztegeted az idődet.
szept. 19. 09:24
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Szia, engem nem zavarna, nem ettől függne a dolog. Ha normális vagy, egyezik az értékrendünk és jól érezzük magunkat, akkor nem érdekelne a dolog. Mondjuk ez az adott ember empátia szintjétől is függ. Én nem élném meg teherként, hogy az említett adott helyzetekben segítenem kell. Ne gátoljon ez az ismerkedésben!:)
szept. 19. 09:25
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem.
szept. 19. 09:42
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
A hallókészülék egyáltalán nem zavarna. Az nyilván akadályozó tényező lenne, ha nem hallasz egyáltalán, vagy csak alig, mert jelnyelvet nem tudok, de ha egyébként tudunk kommunikálni szóban, akkor egyáltalán nem zavarna a dolog. Van ismerősöm egyébként, akinek hallókészüléke van, először észre sem vettem, olyan, mintha mindig csak egy fülhallgató lenne rajta, de amúgy ezt leszámítva egyáltalán nem ügy vele kommunikálni. Van is barátnője jó ideje. Szóval szerintem ez ne tartson vissza.
szept. 19. 09:44
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Azért a hallókészülék elég picike. Anyukámnak kb akkora, hogy nem is látszik, és egyszínű a fülével.
szept. 19. 10:14
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
A hallókészülék nem zavarna egyáltalán. A hallássérülés maga, nos őszinte leszek, attól függ. Van hallássérült kollégám, nagyon kedvelem őt de sokszor nagyon nehézkes a kommunikáció vele, pl egyáltalán nem hallja ha a háta mögül szólok hozzá, lényegében majdnem csak szájról olvasni tud… TUDOM hogy nem az ő hibája de nagyon idegőrlő tud lenni az egész helyzet, nem igazán bírnék kapcsolatot így.
szept. 19. 10:53
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Attól függ mennyire lehet vele beszélni és ő mennyire beszédhibás.
szept. 19. 11:04
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
Semmilyen fogyatékkal élővel soha
szept. 19. 11:26
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Hogy őszinte legyek, nem :/
szept. 19. 11:29
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ, bocsi nekem nem teljesen egyértelmű, hogy akkor a készülékkel hallasz tökéletesen?

Ha igen, és nem okoz a kommunikáció gondot, akkor persze a készülék nem zavarna, nem lenne kizáró ok.

szept. 19. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!