Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallásérültnek is lehet barátnőm?
Hallásérültnek születtem hallókészülékkel hallom mégis tudok beszélni, csak attól félek hogy nem lesz barátnőm vagy hogy nem akar velem járni csak azért mert hallásérült fiú vagyok.
17/F
Persze, hogy lehet.
Hallássérültekkel könnyebb iusmerkedni, ha tudsz jelelni is.
Hallókkal max, aki el tud fogadni téged. Mennyire hallasz, érthetően beszélsz, genetikai a siketséged?
Persze, simán.
Vakoknak is, kerekesszékeseknek is van párjuk, ráadásul nem ritkán egész bomba nők.
De nyilván ez egy szűrő amin bizony fennakadnak páran, szóval ha siketség nélkül 10ből mondjuk 3nak jönnél be, akkor így lehet csak 10ből 2nek fogsz. Ez benne van.
Ha azt mondod a hallókészülékkel hallasz, és tudsz beszéln iis (rendesen, nem olyan furán, ali gérhteőten) akkor én pl nem is mondanám bemutatkozásnál. Ha meg valaki rákérdez, akkor mondod, hogy "ja, igen, hát ez van".
Van ilyen ismerősöm, évek óta ismertük, együtt nyaraltunk vele, aztán egyszercsak benyögte, hogy ja, amúgy azér tkérdez annyiszor vissza, ha társaságban hangoskodva beszélünk, mert zavarja a zaj, ugyanis hallókészüléke van. Érted, évek óta egy cosmó időt töltöttünk együtt vele, és fel se tűnt senkinek:D
Nicholas Vujicicnek se keze se lába, mégis egy szép felesége és egy rakás gyereke van.
A te hallásproblémád semennyire sem fog bekavarni, nyugi.
Nem simán, hanem nem lehetetlen.
Ha tudsz hallók között illeszkedni, akkor nem leszel kevesebb. Max tiniknél, mivel éretlenek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!