Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi bajom lehet ha közel 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom lehet ha közel 30 èvesen nem volt mèg senkim?

Figyelt kérdés
szept. 18. 08:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
40%
Szerinted ennyi információ amit adtál hogyan mondjuk meg? Szinte semmit nem írtál csak milyen magas vagy és hány kiló.
szept. 18. 14:38
 22/39 anonim ***** válasza:
Mennyi próbálkozásod volt eddig, milyen helyzetekben és hogyan?
szept. 18. 14:40
 23/39 anonim ***** válasza:
55%

Ha őszinte, nem érdek-alapú kapcsolatra vágysz, akkor:

1. Külső: minimum olyan külső, hogy képesek legyenek hozzád vonzódni. Az átlagoshoz még azért lehet vonzódni. Ez lesz az első szűrő. Ha ezen átmész, akkor rátérhetsz a 2. pontra.

2. Belső: Bárki bármit okoskodik, a nőknek igenis nagyon sokat számít a belső. Ha társkeresőn sokan találnak vonzónak, és sok randit vagy képes leszervezni, az önmagában még bőven nem lesz elég, rengeteg elutasítást zsebelhetsz be, ha belsőleg nem leszel valami miatt szimpi (velem pontosan ez történt az említett 1,5 évben, amíg küszködtem a társkereséssel, társkeresőkön). Ha talán 1 dolgot ki kéne emelni, ami a legfontosabb, akkor azt mondanám, hogy nőkkel való tapasztalat a legfontosabb, ismerni kell a női lélek működését és a női gondolkodásmódot (általánosságban). Kifejezetten fontos számukra az (érzelmi és értelmi) intelligencia, az összetett személyiség, már ha egy értelmes, érző és értő nőt szeretnél magad mellé. Ha társkeresőn keresel, akkor sajnos fontos az is, hogy erősen kitűnj valamivel a randin (mivel nagy a konkurencia), de a két legfontosabb tényező itt is, hogy legyél nyitott(!), érdekes személyiség, lehessen veled mindenféle témáról gördülékenyen, könnyedén és természetes módon beszélgetni, kommunikálni (tudod, amikor olyan könnyed és természetes a kommunikáció köztetek, meg is tudod nevettetni, de kellően tartalmas személyiség is vagy az összetettebb, mélyebb témákhoz).

In conclusion, ha rangsorolnom kéne a szempontokat, akkor nagyjából ilyen sorrendet állítanék fel (a teljesség igénye nélkül):

1. Külső (tetszened kell neki, ez az első szűrő)

2. Ismered a nőket általánosságban (lélek és gondolkodás): hidd el, pontosan érezni fogja, mennyi tapasztalatod van nőkkel, mennyire ismered a NŐT általában véve (jó hír, hogy ezt gyakorolhatod női barátokkal is, próbáld őket érzelmileg minél közelebb engedni, hogy megnyíljon neked)

3. Kommunikáció (lásd fentebb a részleteket)

+1 Ezeken felül már nője válogatja, hogy az adott nő mit vár még el, mik a preferenciái. A fentiek általánosítások.

És persze, nyilván fontos a társadalmi státusz és az egzisztencia is, de ezt direkt a végére tettem, mivel a legtöbb ember átlagos, így ezt most adottnak vettem, hogy el tudja magát látni az illető, van elég pénze a megélhetésre, és nyitott a világ dolgaira, nem csak a nagy fal közé van bezárkózva. Úgy értem, hogy a két szélsőértéket nem vettem figyelembe (túl szegény vs. nagyon gazdag, hanem az átlagos, általános anyagi helyzetet és társadalmi státuszt).

Ha még eszembe jut valami, mindenképpen leírom, ez most ilyen instant lista volt, és a saját tapasztalataimat tükrözi.

szept. 18. 14:58
 24/39 anonim ***** válasza:
zárkózott vagy
szept. 18. 15:22
 25/39 A kérdező kommentje:
Csak neten szoktam próbálkozni sehol máshol eddig.
szept. 18. 15:27
 26/39 anonim ***** válasza:
hát akkor ez a baj. A nők sztem jobban szeretnek élőben ismerkedni
szept. 18. 15:29
 27/39 A kérdező kommentje:
Élőben nem tudom hol kellene ismerkedni nincsenek nagyon lehetőségeim.
szept. 18. 15:34
 28/39 anonim ***** válasza:
próbálj meg találni valamit, koncert, kézműves workshop, kocsma, stb
szept. 18. 15:36
 29/39 anonim ***** válasza:
55%

Amit én még látok rajtad kérdező (23-as vagyok), hogy tipikusan az a "tőmondatos" emberke vagy, erősen szűkszavú. Pont erről írtam a 23-asban, tudni kéne kommunikálni, tudni kéne összetetten írni és fogalmazni, különösen ha CSAK társkeresőn ismerkedsz (de persze élőben is). Se a kérdésed nem fejtetted ki, se semmire nem adtál egyszer sem érdemi reakciót. Ha tőmondatokban kommunikálsz, és nem fejted ki egyáltalán a mondanivalód, akkor mégis hogyan akarsz nőkkel kommunikálni a Tinderen, hogyan tervezed fenntartani az érdeklődését? Harapófogóval húzzon ki belőled egynél több épkézláb mondatot?

Ez súlyos hiányosság, és bőven lehet magyarázat a sikertelenségedre, úgyhogy első körben ezen próbálj változtatni.

szept. 18. 15:46
 30/39 A kérdező kommentje:
Akkor hol kellene próbálkoznom?
szept. 18. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!