Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet normális kapcsolatom ha még 23 évesen senkim nem volt?
Az ismerőseim közül kb mindekinek volt már kapcsolata. Nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt, meg az önbizalmam is tönkre teszi.
Ha nekem eddig semmi sikerem nem volt, lehet még szerencsém és boldog kapcsolatban részem?
Miért ne lehetne?
Mi az oka szerinted ami miatt eddig nem jött össze? Fiú vagy, vagy lány?
Miért ne lehetne még? Úgy csinálsz, minta 100 éves lennél.
Nem értem, hogy mostanában miért van sok ehhez hasonló kérdés huszonévesektől.
Mert lelki nyomoroncok, sajnos, a szó szomorú értelmében. Az egyik típus görcsöl, így soha nem talál senkit fiatalon, majd idősebbként ezért még nehezebben, a másik típus pedig ugyanúgy görcsöl, ezért "kiéli" magát 20 éves kora előtt, amivel megfosztja magát bármilyen mélyebb kapcsolat tapasztalátóo, így huszonévesen képtelen lesz a kötődésre és az önértékelésre.
lehet.
nekem is 23 évesen volt először barátnőm.
az, hogy a barátaidnak van kapcsolata, egy jó dolog. ugyanis sok hasznos dolgot meg tudsz figyelni, hogyan bánnak egymással, hogyan támogatják egymást, stb. (akár példa, akár ellenpélda), és ez neked is hasznodra lesz, ha majd oda jutsz. úgy alapból, emberi és érzelmi készségekre érdemes gyúrni, ha ismerkedni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!