Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet normális kapcsolatom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet normális kapcsolatom ha még 23 évesen senkim nem volt?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim közül kb mindekinek volt már kapcsolata. Nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt, meg az önbizalmam is tönkre teszi.

Ha nekem eddig semmi sikerem nem volt, lehet még szerencsém és boldog kapcsolatban részem?

2022. okt. 27. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Nem, én is ezt a kérdést tettem fel, most 30 vagyok.. meg is szakítottam a kapcsolatot azokkal akiknek barátnője lett, lehetetlen elviselni ezt a nyomást
2022. okt. 27. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne?

Mi az oka szerinted ami miatt eddig nem jött össze? Fiú vagy, vagy lány?

2022. okt. 27. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne még? Úgy csinálsz, minta 100 éves lennél.

Nem értem, hogy mostanában miért van sok ehhez hasonló kérdés huszonévesektől.

2022. okt. 27. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
*mintha (előző válaszoló voltam)
2022. okt. 27. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert lelki nyomoroncok, sajnos, a szó szomorú értelmében. Az egyik típus görcsöl, így soha nem talál senkit fiatalon, majd idősebbként ezért még nehezebben, a másik típus pedig ugyanúgy görcsöl, ezért "kiéli" magát 20 éves kora előtt, amivel megfosztja magát bármilyen mélyebb kapcsolat tapasztalátóo, így huszonévesen képtelen lesz a kötődésre és az önértékelésre.

2022. okt. 27. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:

lehet.

nekem is 23 évesen volt először barátnőm.

az, hogy a barátaidnak van kapcsolata, egy jó dolog. ugyanis sok hasznos dolgot meg tudsz figyelni, hogyan bánnak egymással, hogyan támogatják egymást, stb. (akár példa, akár ellenpélda), és ez neked is hasznodra lesz, ha majd oda jutsz. úgy alapból, emberi és érzelmi készségekre érdemes gyúrni, ha ismerkedni akarsz.

2022. okt. 27. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Neked már elment a Titanic( ;hajó)
2022. okt. 28. 06:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Férfi vagy vagy nő? Ha nő, akkor nyugi, majd megtalálod az igazit. Ha férfi vagy, akkor bocs, ennyi volt.
2022. okt. 28. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg az a gáz, hogy a fiatalság gyorsan elillan. A csajoknak pedig sietniük kell, legalább is ők próbálják tartani a tempót. Általában ez úgy megy, hogy egyetemen kibulizzák magukat, majd az első melóhelyen gyorsan felszednek egy férfi főnököt és meg van oldva minden.
2022. okt. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!