Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban fura hogy 22 évesen nem volt senkim?
Figyelt kérdés
Apám 13 éves korában veszítette el a szüzességét, 21 évesen megcsinált engem, bár az nyilván más világ volt. Ő aktívan kereste a nők társsaságát, meg keresi is, én egy kicsit másabb vagyok nála. Ő a munkahelyen is népszerű, ő a főnököm, eléggé közkedvelt, ilyen behízelgő stílusa van. Engem is szeretnek (vagyis úgy tűnik), gondolom azért mert ő közkedvelt én meg a fia vagyok, bár a viselkedésének a behízelgős jófej része nem ragadt rám, inkább csak a cinizmus. Mondhatni ő velem szemben karizmatikus.
Ja, valszeg az vagyok mert a nőket nemigen érdeklem, régen utáltam is őket de egy nő nemű barátom rá tudott kontrázni a nézeteimre úgy hogy végül le tudtam vetkőzni a gyűlöletet. Könnyebb gyűlölet nélkül élni.
2022. okt. 20. 16:25
3/13 A kérdező kommentje:
Állítólag a z generációra, a mai huszonévesekre jellemző a nőtlenség és a "késői" szüzesség, azt mondják a social média az oka.
2022. okt. 20. 16:32
4/13 anonim válasza:
Valóban a social média az oka, emiatt a nők hipergám ösztöne felerősödött és sokkal erősebben szelektálnak, mint korábban.
Ezzel két fő probléma jár. Az egyik, hogy a top10% pasik, akire az összes lány hajt kihasználják őket és dugás után otthagyják őket, ezzel egyeseknek lelki sérelmeket okozva.
A még nagyobb probléma hogy a férfiak kb alsó 25%-a egyáltalán nem jut nőhöz, ezzel frusztrációt és agressziót generálva náluk. Ezeknek egy része az incel.
Ezt még nem igazán tanítják pszichológia/szociológiai könyvekben, ugyanis viszonylag új jelenség.
2022. okt. 20. 16:38
5/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, javarészt a jó adottságú férfiaknak jut csak nő.
2022. okt. 20. 16:40
6/13 anonim válasza:
Az nem a megfelelő kifejezés, hogy "jut nő". A nőket nem osztogatják, hogy neked is "jusson". Tenni is kell érte hogy legyen barátnőd.
Te szoktál csajokkal ismerkedni? Jársz olyan helyekre ahol huszonéves nők vannak?
Vagy csak apukád cégénél a nénikkel érintkezel? :)
Apukád nem avatott be a csajozás rejtelmeibe?
2022. okt. 20. 17:14
7/13 A kérdező kommentje:
Nem járok olyan helyekre, internetes közösségekben szoktam próbálkozni. Apámmal nem sokat beszéltem erről, meg ő más generáció. És nem kell cinikus f'sznak lenni, kezeld a "jut" dolgot a helyén, nem kell túlgondolni.
2022. okt. 20. 17:16
8/13 A kérdező kommentje:
Ahogy megfigyeltem a huszonéves korosztály harmincas meg negyvenese csávókra megy, a huszonévesekre meg kb a tizenéves korosztály.
2022. okt. 20. 17:19
9/13 anonim válasza:
"Tenni is kell érte hogy legyen barátnőd"
Ha nem vagy lapatallu olasz macho, akko' a fejedre is allhatsz kb.....
38F incel
2022. okt. 20. 17:23
10/13 anonim válasza:
Ugy ugy keresd csak a kifogasokat, es hidd is el :) jol van az ugy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!