Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban fura hogy 22 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fura hogy 22 évesen nem volt senkim?

Figyelt kérdés
Apám 13 éves korában veszítette el a szüzességét, 21 évesen megcsinált engem, bár az nyilván más világ volt. Ő aktívan kereste a nők társsaságát, meg keresi is, én egy kicsit másabb vagyok nála. Ő a munkahelyen is népszerű, ő a főnököm, eléggé közkedvelt, ilyen behízelgő stílusa van. Engem is szeretnek (vagyis úgy tűnik), gondolom azért mert ő közkedvelt én meg a fia vagyok, bár a viselkedésének a behízelgős jófej része nem ragadt rám, inkább csak a cinizmus. Mondhatni ő velem szemben karizmatikus.
2022. okt. 20. 16:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tizenévesen a betegségeimet tartottam nagy hátrányak, speciális iskolába is jártam emiatt. Bár az osztály jó részének ott volt valakije, vagy beteg vagy nem beteg volt a másik fél. Visszanéztem és valamelyiknek már gyereke van, mik vannak.
2022. okt. 20. 17:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Bár akkoriban eléggé kövér is voltam, nem fürödtem rendszeresen, nem mostam a fogam és rongyokban jártam, ezeken már változtattam.
2022. okt. 20. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Sosem láttam apámat, de sajnos én az ő habitusát örököltem.

Ő 21 évesen vesztette el, én pedig most 22 éves vagyok, és nem volt párom. Nyáron kísértetiesen közel kerültem ahhoz, hogy megtörténjen a "nagy dolog" (vagy legalábbis azt hittem), de végülis meggondolta magát a lány, elváltak útjaink.

Se incelnek, se mgtow-nak nem tartom magam, és egyéb fura internetes szubkultúrákkal sem tudok azonosulni, de:

manapság eléggé kifordultak magukból az emberek, sokszor egymásnak akár teljesen ellentmondó, de legalább magas elvárások vannak. Nem vagyok elfogult, fiúkra, lányokra mind igaz ez.

Úgyhogy azt mondanám, hogy ez a mai világban teljesen "normális". Kutatások is bizonyítják, hogy az átlag Z-generációs szexuális aktivitása sokkal kisebb, mint a szüleinké (X, kora Y gen.), vagy nagyszüleinké (boomer gen.), de főleg a dédszüleinké (silent gen.).

A helyedben nem aggódnék annyira. Ha valamennyire életképes vagy, van (vagy majd lesz) munkád, végzettséged, el tudod tartani magad, és akár meg is tudsz csinálni egy-két dolgot a ház körül, lesz párod. Hogy előbb, vagy utóbb, az már szerencse kérdése is.

Egyre kevésbé afelé halad a világ, hogy valakit az alapján ítéljenek meg, hogy hány cm magas, mennyire van belőve a haja, vagy éppen milyen a sminkje, meg mennyire "menő".

Fel a fejjel, és jegyezd meg: nők nélkül is van élet.

Szerinted az ú.n "alfahímek", vagy "Chadek" miért olyan sikeresek? Tudják, hogy úgyis találkoznak majd egy újabb lánnyal, ergo egy esetleges visszautasításból származó hátrány elhanyagolható.

Hajrá.

22F

2022. okt. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!