Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért gyűlölik ennyire az alacsony férfiakat? (Joe Jonas porba alázása)
Olvassátok el a cikket és az instás kommenteket.
Nem tudom, de ilyenkor majdnem elfog a sírógörcs hiszen 170 centivel világéletemben kedves voltam a nőkhöz, sosem volt komplexusom aminek hangot adjak, sosem kompenzáltam edzéssel/nagy dumával/nyomulással, mindig figyeltem arra, hogy nyugodt és ne agresszív legyek.
Ennek ellenére tuti, hogy a legtöbb nő olyan ordenáré náci fajelméletet súrolgató véleménnyel lehet rólam is mint Joe Jonas-ról.
Kedves Hölgyek!
Mivel érdemeltük ki mi alacsony férfiak, hogy ennyire mocskoljatok minket? (azon kívül, hogy legtöbbször nyilván levegőnek se néztek)
Biztos rossz, hogy nem vagy benne az ideálisnak tartott férfiak csoportjában magasság szempontból.. de ez az egyetlen hibád? Nem kellene inkább a többin rugózni?
Elárulom, hogy érdekli a nőket, hogy magasabb legyél náluk kb 10 centivel, de ezer más is érdekli, aminek szintén meg kell felelni.
Hordj emelt tornacipőt(nike air és társai), és dolgozz a többin, amin javítani kell! Ezzel nem te vagy egyedül, aki kiszorul az ideális férfi képéből, hanem kb a világ 85%a. Rinyálnak? Nem sokat! Keresnek olyat, akinek bejönnek.. menj ázsiába, ott sikered lesz, de a többi tulajdonságodon is dolgozhatnál.. a magasság csak egy dolog.
Amúgy ez a jonas srác kisgyereknek látszik, azért disneys, és nem a magassága az egyetlen gond.
Az új pasi szerintem erőszakos egyébként, nézd meg, instabilnak látszik.
170 centi a ferjem. Azert van felesége, mert nem itt sír, hanem kompenzal személyiseggel, egzisztenciaval, intellogenciaval, és maris vonzó vagy!
Szivesem! 😇
"Kérdező, 160 cm vagyok, és 95 kg. Randizunk? Ja! Nem? Felszines vagy..."
Életem eddigi egyetlen (és sanszos, hogy utolsó is) barátnője ugyanilyen paraméterekkel rendelkezett és a szex is jó volt vele. Szóval bukó a kommented és a spekulációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!