Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy minket alacsony férfiakat, Ti nők, nem is tekintetek igaz férfinak?
Férfinek vagy embernek igen és az alapvető tiszteletet is megadom.
De potenciális partnernek soha.
Legtöbbször férfiasnak sem, de abban azért van kivétel.
Viszont ez csak egy 170cm magas nő véleménye és sok nő elfogadja a vele egymagas férfit. Engem mindig nagyon zavart.
Természetesen férfinak tekintem. Én sem magasság, sem kinézet, sem szexuális irányultság miatt nem kérdőjelezem meg valaki nemi identitását. Ugyanolyan férfi a jóképű, magas macsó, mint az alacsony, sovány átlagpasi vagy épp egy meleg.
Ettől függetlenül az alacsony pasikat nem igazán tekintem potenciális partnernek. Nem akad meg rajtuk a szemem, nem szoktak tetszeni stb. De emberként értelemszerűen semmi gondom velük.
(Én 172 vagyok)
Mi nők…ha valaki szóban ilyet mondana nekem, úgy képen törölném, hogy az életben többet nem használná ezt a szófordulatot.
Képzeld el, 160 magas vagyok és volt tőlem alacsonyabb párom is. De “mi nők” már csak ilyen sekélyes, alja, szemet faj vagyunk…
5
Mindannyian tudjuk, hogy nem törölnéd képen. :D
Én sem kedvelem a hülye általánosításokat, de ezek a keménykedések még irritálóbbak.
Én teljesen megértem az 5ös kiakadását
F
5
Így van, igazad van, minden nő más.
Én az átlag férfi magasságnál magasabb nő vagyok és nagyon sokszor előfordult, hogy nálam jóval alacsonyabb férfi tetszett nagyon. Most is van egy-két ilyen, de sokkal fiatalabbak nálam és egyébként őszintén szólva tényleg fura lenne úgy sétálni az utcán, hogy én egy fejjel magasabb vagyok a páromnál. (De imádom, ha ilyen párokat látok, nagyon cukik.)
Az egyik ilyen fiatal alacsony srácnak gyönyörű, természetes vörös, vállig érő haja van (ahhhhhh), a másik fiatal srác nagyon férfias és tudom, hogy évekig sportolt vmi olyat, ami nekem nagyon imponál. De nem is kell magyarázni a vonzalmak okát, egyszerűen bejönnek és kész. :)
Most komolyan úgy kell tennünk, mintha a magasság úgy általánosságban egyáltalán nem számítana a nőknek? Kérdezem ezt nőként.
Amikor megérkezik a troll, aki szerint 170 centihez 110 kiló az okés, akkor valahogy nagyon gyorsan előkerül a "törpe" szó, és mindjárt kideríti a Gyakori népe, hogy 170 centivel egy férfi az törpe. De amikor arról van szó, hogy (egyébként rendkívül ostobán) a nőket felszínesnek próbálják beállítani a magasság preferenciájuk miatt, akkor hirtelen nem is számít a magasság. Hagyjuk már. A magasság igenis számít a nők döntő többségének.
És nem, ettől nem lesznek felszínesek, a férfiaknak ugyanúgy számít ezer más külsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!