Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy minket alacsony férfiakat, Ti nők, nem is tekintetek igaz férfinak?
1. Sok férfi éppen a duci nőkhöz vonzódik, de olyan nő nincs, aki az alacsony férfiakhoz vonzódna.
2. Egy duci nő le tud fogyni, de egy alacsony férfi nem tud megnőni.
Nem.
A férfi a személyisége miatt férfi, nem a teste miatt. Sok felnőtt hím van, akik sose lesznek férfiak
Nem igaz.
Sőt, nekem amúgy semmi bajom nincs az alacsony férfiakkal, nekem több olyan randim is volt, ahol a pacsi pl. nálam alacsonyabb, és amíg ez a pasit nem zavarja, addig engem sem szokott, sőt a legutóbbi párom is kicsit kisebb volt nálam, semmi gond nem volt ebből, ugyanakkor szerintem az is tök jogos, ha valakinek a magas pasik jönnek be, ezért nem kell valakit keresztre feszíteni :D
31
Senkit nem erdekel a tulsolyossga oka...
Nekem a 40 felettiek nem fèrfiak, alacsonyakkal nincs különösebb problèmám.
Már ha elèrik a 170 cm-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!