Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy minket alacsony férfiakat, Ti nők, nem is tekintetek igaz férfinak?
Egy frászt.
170 centi vagyok, és képzeld, van barátnőm. Méghozzá nem is csak amolyan "ló nincs, jó a szamár is" típusú, hanem egy vonzó, szexi, okos, értelmes nő. És láss csodát, 3 centivel magasabb nálam.
Nyilván lesz olyan, akinek ez számít. Mint ahogy biztos van olyan dolog, ami meg nekem/nekünk számít, de másoknál nem szempont. De sok olyan nő van, akinél nem, vagy csak részben számít a magasság. Talán a legjobb példa, hogy ismerek egy törpenővésű srácot. Méghozzá arcra sem a legmegnyerőbb pasas. De alig volt olyan időszak az életében, hogy ne lett volna nője.
9-es: Nem, nem kell úgy tenni, de az is túlzás, mikor születnek az ilyesmi kérdések, hogy minden 170 centi körüli/alatti pasi húzza le magát a klotyón, egyedül, szüzen fog megdögleni. (Nem tudjuk, hogy a kérdező hány centi, de 170 centis pasik szoktak itt nyavalyogni, szóval még csak nem is durván alacsonyak.) Nekem apukám 166, férfias, de sosem volt pénzes, és még csak személyiségre sem a létező legsziporkázóbb, mégse volt sose gondja az ismerkedéssel. És nagyon sok 170 körüli (alatta is) pasi ismerősömnek van barátnője, vagy éppenséggel sikeresen kalandozgat.
Én az átlagnál jóval alacsonyabb nő vagyok, sokkal jobban preferálom a magas férfiakat, de kavartam már több alacsony pasival is. És szerintem a nők zöme ilyen, preferál valamit, de az nem azt jelenti, hogyha az adott férfi eltér attól magasságban, hajszínben, akármiben, akkor tutira kiesik, mert számít a személyiség, egyéb külsőre vonatkozó tényezők.
Jól mondja a 24-es. Nekem az alacsonyabb férfiak tetszettek mindig is (mivel a családomban is alacsonyak a férfiak - nálam is alacsonyabbak!!!), viszont a barátom 185 centi magas. Ezt dobta a gép.
Túlértékelitek a “preferálást”. Számomra ezek a külső jellemzők annyit jelentenek, hogy könnyebben észreveszem a tömegben ezeket az embereket, de ennyi. A szememnek szebb ugyanaz az ember alacsonyan, szőke hajjal és barna szemekkel, mégis kék szemű, sötétbarna hajú, magas barátom lett, mert az ő belső tulajdonságai voltak számomra megfelelőek.
22+23. kommentelő voltam.
19
Jól van, akkor keménykedjél, 160 centivel. XD
26
Bruce Lee sem volt egy nagy termetés, mégis kifektetett mindenkit :D
De mondom meg egyszer, hogy költői túlzás.
#27 Pedig sok alacsony férfinek van nője.Igaz, lehet a nő is csak 150 cm, az is lehet, hogy épp nem topmodell külsejű.Lehetni lehet így párt találni, max válogatósak ezek a férfiak.
Azért valljuk be, tényleg hátrány, ha egy férfi az átlagnál sokkal alacsonyabb.Tehát mondjuk 160-170 cm közti magasságú.
Pont olyan hátrány, mint mikor egy nő mondjuk 185-190 cm, 46-os lába van, esetleg nagyon csúnya, vagy úgy néz ki, mint egy férfi.Hidd el, azoknak a nőknek sem egyszerű a párkeresés, gondolom mégsem sajnálod annyira őket, hogy esténként telesírd miattuk a párnád.Gondolom nem is jönnél velük össze szánalomból, főleg nem akkor, ha sokkal jobb nőt is tudsz találni, mert mondjuk te magad is jó pasi vagy.
Ilyen az élet, nem lehet mindenki gyönyörű.Nem is úgy alkotta meg a természet, hogy mindenki találjon magának könnyen párt.Ebbe bele kell törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!