Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért gyűlölik ennyire az alacsony férfiakat? (Joe Jonas porba alázása)
Olvassátok el a cikket és az instás kommenteket.
Nem tudom, de ilyenkor majdnem elfog a sírógörcs hiszen 170 centivel világéletemben kedves voltam a nőkhöz, sosem volt komplexusom aminek hangot adjak, sosem kompenzáltam edzéssel/nagy dumával/nyomulással, mindig figyeltem arra, hogy nyugodt és ne agresszív legyek.
Ennek ellenére tuti, hogy a legtöbb nő olyan ordenáré náci fajelméletet súrolgató véleménnyel lehet rólam is mint Joe Jonas-ról.
Kedves Hölgyek!
Mivel érdemeltük ki mi alacsony férfiak, hogy ennyire mocskoljatok minket? (azon kívül, hogy legtöbbször nyilván levegőnek se néztek)
Amit a cikkben kiemeltek, abban semmi náci fajelméletet nem látok. Demég a magasságról is csak egy komment szól.
Az előző pasi nem volt férfias kinézetű, a magásságától függetlenül sem, így a fiúról férfira simán utalhat erre. Vagy utalhat az előző pasi viselkedésére is.
A jó látni egy magas ember mellett, valóban a magasságát emeli ki, de szerintem is hülyén mutatott az előzővel, bár nekem ezzel a pasival se illik jobban össze.
„De jó neki! Az a Jonas Disney egy hatalmas nem volt.”
Megint jelenthet bármit, nincs kiemelve a magassága.
„Ohhh, tudja, hogy kell kiválasztani!!! Olyan magas, jóképű és gazdag! Gyerünk Sophie!”
Kiemelte, hogy a pasi magas, de ezzel nem a másik alacsony mivoltát csúfolta, hanem annyit mondott, hogy szerinte ez a pasi főnyeremény, mert mindent hoz, amit szerinte kell.
„Határozottan fejlődés!”
Megint nem tudjuk mire utalt a szerző. Nem emelte ki a magasságot.
„Ő Észak királynője, megérdemelt egy arisztokratát!”
Ennek végképp nincs köze a magassághoz.
„Nagyon jól néznek ki együtt! Úgy örülök Sophie-nak!”
Ugyan nem értek egyet a kijelentéssel, de megint szóba se került a magasság.
Ahhoz képest, hogy nincsenek ilyen jellegű komplexusaid, sikerült olyan dolgokat odalátni, amik nincsenek.
155 centi vagyok, exem 168-170 (khm, szerintem inkább 168) körül volt, és nem a magassága miatt mentünk szét, inkább mert pont túlságosan szerették a nők.
Nincs bajom az alacsonyabb pasikkal.
14, ha egy mondatba bele akar valaki valamit látni, akkor bele is fog. Ez az egyik komoly hátonütője a komplexusoknak. Ott is a támadást véli felfedezni az egyén, ahol nyoma sincs.
Ha minden erőmmel bele akarom látni a bántást, a csúfolódást az ex méretén, akkor persze, a többségbe bele lehet.
De, ha nagyon akarom rá lehet húzni az anyagiakra is, mert a legtöbb kommentre az is állhat.
Vagy, értelmezhetem szó szerint is, mindenféle saját feszkó, komplexus, sérelem belemagyarázása nélkül.
"legtöbb nő olyan ordenáré náci fajelméletet súrolgató véleménnyel lehet rólam is mint Joe Jonas-ról."
Most elképzeltem, ahogy a "legtöbb nő" reggel felkel és miközben a kávéjukat szürcsölik már forrnak az indulatok bennük. Indul a konferencia hívás, hogy mit és hogyan kéne tenni az alacsony férfiakkal, hogy a "náci fajelméletüket" érvényre juttassák. Ideológiai szervezetet hoznak létre a munkahelyeiken és követelik hogy alacsonyabb fizetést kapjanak az alacsony kollégák. Az óvódák/iskolák kapuiban sorfalat állnak és szitkokkal bombázzák az alacsony apukákat. Fiaik növekedését árgus szemekkel figyelik és ledobják a taigetoszról azt aki nem tartja a növési ütemtervet.
Komolyan ember, kapj már eszedhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!