Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen srácokról?
Sajnálom őket. A mai világban kevés az ilyen. Pedig több kellene szerintem.
N
Az, hogy nem tudnak haladni a korral. Szép dolog a virág, meg a csoki, de ez alig pár ezer Ft. Gyakorlatilag egy önálló keresettel rendelkező pasi ezt naponta tudja abszolválni.
Egy nő meg örül neki, mert nagyon romantikus de ez csupán megúszós gesztus. Hiszen "a csokit meg a virágot minden nő szereti" elven gondolkodnak, ami máris előre előrevetíti azt, hogy a srác kreatív problémamegoldó képessége, eléggé gyatra. És ezt érzik a nők. Félreértés ne essék, nem lebecsülik, csupán nem tudják annyira értékelni, hogy ettől bokáig csússzon a bugyi. Ennél manapság jóval több kell, mert nőttek az igények.
Ha ez a gesztus érne valamivel többet a semminél, akkor csak így mennének a pasik udvarolni. De erre önmagában nincs akkora igény, hogy megérje belefektetni.
Azt gondolom hogy az ilyenek ritkák a mai világban. Szeretnék ilyen párt magamnak.
Akivel együtt vagyok lassan 4 éve tőle már legalább egy éve semmit nem kaptam. Még egy szál virágot sem. Se egy étterem semmi.
A virágokat nem különösebben szeretem, pláne nem a csokrokat, cukrot meg nem fogyasztok. Egyiknek sem örülnék. Akkor ebből az összegből inkább menjünk el egy kiállításra vagy moziba, hogy valami közös élmény legyen ami építi a kapcsolatot ne egy ilyen nesze semmi fogd meg jól.
Amúgy valószínűleg te keresel rossz helyen ha ilyen nőkbe botlasz. Nekem egyik pasim se volt gazdag, tök átlagos keresetük volt, sokszor én kerestem jobban, de mivel külön kasszán vagyunk nem is igazán érdekel. A magabiztosság meg nemtől függetlenül vonzó, senki nem akar olyan emberrel együtt lenni akivel nem érzi jól magát a másik szorongásai miatt.
Tökös férfi akarsz lenni, vagy szorongó kisfiú? T'd pajtás ezt kétféleképpen lehet felfogni. Az egyik úgy, hogy azt mondod a kiszemeltjeid csakis az alfahímek tudják lecsapni a kezedről, ami inkább büszkeség egy tökös pasi szemében. A másik látásmód folyton nyavalyogni valamiért és sajnáltatni magad.
Na szóval balf.sz akarsz lenni vagy tökös? A te döntésed haver!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!