Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem szándkozik (vagy nem tud) egy nőre költeni (plusz nem trendi pasi aki vékony) akkor nincs esélye a jobb fajta nőknél?
20
Hol írtam hogy nem így van? Engem egyátalán nem érdekel a nők anyagi helyzete. Van hol laknia, önálló és dolgozik. Mint ahogy én is. Nekem teljesen mindegy ha 200,300 vagy akárhány ezer a fizetése. Legyen jó társaság, kedves, házias, nyitott érdeklődésű, tetszünk egymásnak. Kb ennyi
21
Akkor viszont másban vagy kevés... A 2 osztályos félhülye a zsákfalu döngölt padlós putrijából talál magának társat, szóval kétlem, hogy az anyagiakban kéne keresni a problémát.
22
Nem csak a pénz a probléma. Dagadt vagyok. Ez elveszi az önbizalmam. Ezért nem is ismerkedek senkivel. Most nemrég van egy nő akivel köteleségből kedves voltam. Szerintem félre érthette, mert azóta kb naponta találkozom vele "véletlenül" és nekem úgy látszik mintha szexelgetni akarna. Nem pont az ideálom, de amúgy nem tragédia. Nem kövér de kicsit olyan perveznek vagy durvának nézz ki. Olyannak akinek semmi nem elég. Amúgy is félénk is vagyok mert csak 17 cm körül van a farkam és összesen 3 nővel voltam egész életemben. Tudom hogy ez olyan közepes de én nem szeretnék csak "elmegy egynek de semmi extra ffi" lenni valakinek. Tudatosan kerültem mindig az ismerkedést. Magányos a lelkem de amikor ott a lehetőség akkor leginkább a külsöm miatt magamtól odébb állok.
23. És a fogyásra mi a kifogásod?
Mindenre van valami. Külön élsz, ez már sok nőnél plusz pont lehet.
Kövéren és csórón is kellesz nőknek. Ez se jó..
Magyarul te változtatni semmin, de ami van az se.. én komolyan nem értem.
"Végeredmény nem ugyanaz?"
Nem, de újabb undorító dolog a személyiségedben.
"Tudom hogy ez olyan közepes de én nem szeretnék csak "elmegy egynek de semmi extra ffi" lenni valakinek."
És ez miért nem motivál?
24
Egy nagyon megértő, lelkileg támogató társra kell nekem. A súlyommal egész életemben küzdöttem. Most kezd javulni a helyzet amúgy, vagyis fogytam. De még igy is kína távolságra vagyok attól a testtől, amire a legtöbb 30 as nő elfogadóan nézz. Szóval rendbe akarok jönni annyira hogy ne legyek önbizalomhiányos a nők társaságában.
25
nem tudom mire gondolsz. Nem írtam hogy szent vagyok de én a "jófiuk" táborát erősítem.
26
Ezt a méretre értettem. Tudomásom szerint nem lehet a faxt növelni,ahogyam a arcot és testmagasságot se megváltoztani.
"Egy nagyon megértő, lelkileg támogató társra kell nekem."
Mint mindenki másnak is. Nem vagy jófiú. A jobb fajta is egy elszólás, az is, hogy ezek szerint akit te nem akarsz megdugni, azt selejtnek tartod... szépen csepeg a valódi személyiséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!