Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok olyan lenni mint a trendi fiatal srácok akkor felejtsem el a csinos nőket?
Nem tudok magas/70 kilós tini srácnak kinézni 36 évesen! úgy számomra bezárodtak az ajtók a 24-32 éves , gyerektelen, vékonyabb -szebb tipusú nőknél?
jah és nincs lakásom, diplomám, átlag melós vagyok 300 ezres fizetésért. Bár engem nem érdekelnek a pénzes dolgok csak azért írom mert titeket (nőket) ez érdekli valamiért.
1
Szóval aki őszinte az csak is troll lehet?
egy kis gyakorlás
Mi lenne, hogy a nem tudokok kivennéd a szótáradból? és elkezdenél kicsit jobbitani az életeden menne?
akarod, vagy csak szeretnéd a figyelmet azzal, hogy leirod, milyen nem vagy..
mit tennél, hogy legyen bármid is amitől több lehetnél ?
jah, kis önszeretet sem ártana, és elfogadás stb
mert amig másnak akarunk kinézni, mint amilyenek valójában vagyunk addig a lebegő cél a holdban lesz
csinos nőre vágysz, de nem vagy jóképű srác?
van egy mondás, hasonló a hasonlót, akkor itt valami nem stimmel?
irracionális elvárások?
legyen olyan /elvárásod/ amiben jobban éreznéd magad, legyen olyan mint én nem?
7
nézz már kicsit több kérdést meg gyakorin! Mindehova azt írják a férfi legyen 180 cm 65-75 között. Már a 80-85 kgos férfinek is azt írják hogy magára vessen hogy nem kell a nőknek mert hogy dagadt!
És még a női igények magasak :D
Keress egy harmincas, nem 50 kilós nőt.
A csinos 20 éves lányoknál nem igazán van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!