Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok olyan lenni mint a trendi fiatal srácok akkor felejtsem el a csinos nőket?
Nem tudok magas/70 kilós tini srácnak kinézni 36 évesen! úgy számomra bezárodtak az ajtók a 24-32 éves , gyerektelen, vékonyabb -szebb tipusú nőknél?
jah és nincs lakásom, diplomám, átlag melós vagyok 300 ezres fizetésért. Bár engem nem érdekelnek a pénzes dolgok csak azért írom mert titeket (nőket) ez érdekli valamiért.
A BMI alapján a 180 cm magas férfiakhoz a 60-80 kiló a normális testsúly.
Egy csinos fiatal nő miért ne egy normál alkatú fiatal férfit válasszon a 40-hez közeli duci helyett?
Sajnos igen, nézz szét most egy étteremben, cukrászdában, zenés szórakozóhelyen, minden korú nők 16-18 éves jó genetikájú tinichadekkel vannak.
Én 30 vagyok, sportos, helyes, dupla ennyi fizetéssel, de nem kellek, mert már vénember vagyok a 28-30 éves nőknek is.
13
Alacsony vagy! plusz a 87 kgra azt mondanák neked hogy adj le 25-30 kilót.
Ezt a 70 kilós baromságot honnan veszi az összes megkeseredett, ismerkedésben szerencsétlen ember? Sosem láttam olyan nő! (és nem troll férfi) által leírt mondatot, hogy 65 kilósnak kellene lennie egy férfinak... az max. akkor teljesül, ha olyan vézna, mint Timothee Chalamet, ami azért nagyon nem minden nőnek jön be még a trendik közül sem, az izom meg azért súly.
A megoldás - próbálj meg elgondolkozni azon, milyrn az ízlésed, mi alapján válogatsz és miért ilyen. Mert azért, na, akinek semmi nem jött össze idáig, az vagy tényleg Quasimodo szerűen ronda, vagy nem képes normálisan ismerkedni és társas helyzetekben viselkedni (akkor irány a pszichológus), vagy egyszerűen magához képest felfelé választ. Na, a legtöbb az utóbbi kategória. Kérdés, hogy a csinosabb mit takar. Sokszor Gigi Hadidot 22 éves korában meg a kikent-kifent egyetemista nőket... azok miért választanának egy puhos melóst, amikor van jobban kinéző férfi, aki még lehet, sőt valószínű, hogy érdeklődési körben és személyiségben is hozzá passzol?
Fogadd el a tényeket, és becsüld az értékeidet.
A helyedben valahogy így hirdetnék: 24-32 éves, gyerektelen nőt keresek, becsületesen dolgozó fizikai munkás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!