Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők offolnak csak azért férfit mert az nem trendi vékony?

Figyelt kérdés
Veled volt olyan hogy ismerkedtèl valakivel aki tök szimpatikus volt (neten), aztán megláttad hogy csúnya vagy kövér? Aztán megszabadultàl tőle annak ellenére hogy amúgy kedvelted? És ha jobban nézett volna ki akkor összejöttél volna vele? De a puncus nem gerjedt rá így hogy dagadt és ezért off?
2024. máj. 20. 08:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%
Volt. Mégcsak találkozni sem kellett. Küldött a fejéről képet, igaz elég hülye szögből de helyesnek tűnt, egyáltalán nem kövérnek. Aztán kicsit intimebb beszélgetésbe kezdtünk, a végén elküldött a farkáról egy képet. Az a tipikus zsírpöcs, alig látszik ki a helyéről, odalógott a hasa, meg az egész olyan ápolatlan hatást keltett. Rosszul vagyok ha rágondolok.
2024. máj. 20. 08:15
 2/26 anonim ***** válasza:
80%

Nyílván ha nem vonzó akkor off.

Párt azért keresek,hogy vonzódjak hozzá testileg is.

Amikor valaki nem vonz, csak kedveled, azt havernak hívják.

2024. máj. 20. 08:15
 3/26 anonim ***** válasza:

Csúnya és kövér volt, a hófehér bőre csupa stria, mégis szerettem, mert okos és kedves volt, nagyon jól táncolt, se előtte, se utána senki nem vezetett olyan jól.

Azán valami bekattant nála, és elkezdte mondogatni, hogy öreg és ráncos vagyok, még nem voltam 30.

Remélem azóta nyugalmat talált.

2024. máj. 20. 08:16
 4/26 A kérdező kommentje:

1

:D létezik még ilyen? Intim kép küldözgetés? Tinédzser korúak voltatok ? Vagy valami perverz dolog? Sose küldeném el a fütykös képet a neten senkinek.

3

Elmondottak alapján kifogtàl egy defektest.

2024. máj. 20. 08:21
 5/26 anonim ***** válasza:
9%
Igen, a nők minden külső hiba miatt offolnak.
2024. máj. 20. 08:27
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
Igen, hiába jófej, inteligens, nálam, ha dagadt, az kizáró ok. 🫢
2024. máj. 20. 08:31
 7/26 A kérdező kommentje:
Mit vártok egy 30-40 körüli férfitől 177-182 cm mellé? Hány kg legyen? 85 már sok? Nem hiszem el amit olvasok a neten! Mindig oda lyukadnak ki hogy 65-75 kg legyen a felnőtt férfi. 😧
2024. máj. 20. 08:50
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor olvasd el azokat a véleményeket, ahol néhány kg súlyfelesleg nőkön már piros zászló.
2024. máj. 20. 08:58
 9/26 anonim ***** válasza:
96%
Nézz már körül az utcán hogy hogy néznek ki a családapák.
2024. máj. 20. 09:02
 10/26 A kérdező kommentje:

8

Én nem nagyon olvastam olyanokat. Legtöbb férfinek nem álma egy csont kollekció. Oke… a 70 kg feletti nők se. Kivétel ha súlyemelő vagy edző stb a nő. Mert ha izmosak akkor simán vannak 70 kilók. De az nem tarcsas zsír a derekukon.

2024. máj. 20. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!