Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők offolnak csak azért férfit mert az nem trendi vékony?
Figyelt kérdés
Veled volt olyan hogy ismerkedtèl valakivel aki tök szimpatikus volt (neten), aztán megláttad hogy csúnya vagy kövér? Aztán megszabadultàl tőle annak ellenére hogy amúgy kedvelted? És ha jobban nézett volna ki akkor összejöttél volna vele? De a puncus nem gerjedt rá így hogy dagadt és ezért off?2024. máj. 20. 08:10
21/26 anonim válasza:
18.
Hát igen.
Szerencsére ugyanolyan izmos vagyok mint 30 évesen... Nem kopaszodok szerencsére, viszont elkezdtem őszülni.
A hajam oldalt, a borostám, és a mellkasszőröm is.
Borzalmas...
22/26 anonim válasza:
Én mint nő, voltam túlsúlyos egy rövidebb időszakban, ennek ellenére eszem ágában sem lett volna lejjebb adni az igényeimet, és nem tetszett, ha egy férfi túlysúlyos. Változtattam magamon, és lefogytam.
Szerintem mindenki a vonzóbb csinosabbra vágyik, mindegy hogy néz ki! Az már más kérdés, hogy hajlandó-e változtatni magán, vagy lejjebb adja az elvárásokat.
23/26 anonim válasza:
Én meg pont a dagi férfiakat szeretem. 150 kilóig jöhet..
24/26 anonim válasza:
A férfiak sem toleránsak a husibb nőkkel szemben. Ugyanúgy láthatatlan tartományba esik, a pasik kb 2 % szereti a moletteket. Ami kb 70-80 kg, az a felettiek 100 kg + meg senkit sem érdekelnek, maximum a kevés perverzeket.
25/26 A kérdező kommentje:
24
Ha egy nőn van 50 kg plusz az nem = azzal ha egy férfin van 10 kg. Csak ugyan ott a következménye. Szóval a ferfiakkal szemetebbek.
2024. máj. 20. 11:52
26/26 anonim válasza:
Nekem se tetszenek a vékony pasik. Egy ferfi legyen férfias, a vékony pasik többsége nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!