Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők offolnak csak azért férfit mert az nem trendi vékony?
11
Embere válogatja. Én voltam 77 meg 83 kg sokáig. És a bordaim kint voltak. Mégis ruhában való képeket mikor neten ismerkedés szempontjából elküldtem; akkor megkaptam a lánytól hogy dagadt vagyok! És fogyjak le 70 re. Persze nem várta meg ezt (nem mintha sikerült volna fogynom) és letíltott mindenhonnan.
Mostanában gyakran offolnak nők, mikor elmondom hogy 44 vagyok.
Élőben minden oké, aztán jön a nem gondoltam hogy ilyen öreg vagy stb. Már megszoktam.
Szerencsére ahogy észrevettem a nők 5-10%a életkorfétises.
Amit meg a súlyról írsz ott fontos a izom zsír arány, a test összetétel.
Én vagyok 183 magas 86 kiló
A derekam 81 cm a vállam kerülete meg
133 feszítés nélkül.
13
És 40 feletti nők tartanak idősnek? Ha ilyen 20 on , 30 elejei nőknèl próbálkozol 44 évesen! Akkor ne csodálkozz.
10
Tehat, ha jól értem, akkor te dagadt vagy, téged fogadjanak el szépen ugy, de te viszont, nem fogadod el az ugyanugy "nem trendi vékony" nőket
15
Rosszul gondolod. Én dolgozok a testalkatomon. Nem vészes annyira az elhízásom. És nem trendi vékony nőket keresem, hanem az átlagosakat. Nekem teljesen mindegy ha 50 vagy 65 kg. Van rajta pár kg plusz az a legtöbb nőnél még előnyös is lehet. De ezek csak külsőségek. Sokkal fontosabb hogy milyen ember.
14.
Értelem szerűen nem.
A 20,25 éves csajok koptatnak ezzel. De legutóbb egy 34 éves csaj is ezzel az indokkal koptatott.
De én letojom. Nekem a fiatal női test tetszik és kész.
17
Hat sok sikert hozzá. Hasonló lehetsz mint a gyakorin a kereszténycel felhasználó. Ő 38 éves és neki is a fiatal vékony nők kellenének.
El kell fogadni a korunkat. Én 34 éves vagyok és érzem az idő múlását. Te meg 10 el előrébb jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!