Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem szándkozik (vagy nem tud) egy nőre költeni (plusz nem trendi pasi aki vékony) akkor nincs esélye a jobb fajta nőknél?
1
Személyiségre értendő!
3
Pedig kell!
Ahányszor találkoztok, egy Víz, kávé, süti, valami belépőjegy, az óvszert is neki kell megvenni.
Ha együtt élnek : Akkor fizesse a nő lakása hitelét, számláiba, utazást, kondi, fodrász, Cigi, ital akármi szenvedélyét. Vagy járuljon hozzá. Aztán ha a nőnek van kutyája, gyereke az elöző kapcsolatból : azzal is fogallkozzon és költsön rá a férfi.
Ha a férfinek van autója és a nőnek nincs, akkor vigye be dolgoni- ide -oda és a férfinek kell fenntartani a kocsit + javítatni plusz az üzemanyag.
Nekem abszolút nem lenne bajom azhal, hogy nem költesz rám. Általában felesben fizetek a pasikkal, ehhez nagyon ragaszkodom.
Az viszont gond lenne, ha a partneremnek nincs pénze programokra (a saját részére), nincsenek az enyémhez hasonló kilátásai, nem tudunk közös jövőben gondolkodni stb.
6
Ma magyarosrszágon kevesebb az olyan hétköznapi ember aki megengedheti magának a külföldi nyaralásokat. Szerintem az nem szégyen ha valaki becsületesen dolgozik 250-400 ezer nettő közötti bérért. És ebből a tipusból van a legtöbb. Én is ilyen vagyok. Szakmák többségében- egy szimpla érettégivel nem fizetnek sehol többet. Persze lehet jönni hogy diploma kell meg 20 nyelvvizsga kell!!! Miért nem tanul tovább? :D Vagy egyszerűen gazdag családba kell születni! Mi olyan nehéz benne ?
Továbbra se válaszoljátok meg, hogy miért?
Miért kéne inkább ezt választani? Sosem fogom fel.
A mostani randi partnerem mindig meghív egy italra, otthon is valami aprósággal vár.
Emellett iszonyat rendes, figyelmes, kedves. Nem az első ilyen férfi az életemben, halistennek.
Hát miért legyek olyannal aki se jól nem néz ki és még üdítőre meghívni is probléma? Mondj valami pro-t amiért megéri.
8
Senki nem mondta hogy te ezt fogadd el! Csak az a probléma hogy szinte már senkinek nem kell átlag férfi. Kevés jövedelemmel. Lassan tényleg olyan világ lesz hogy 1 millió férfiből csak 5000 nek lesz partnere. Mert a többi nem tudja hozni az elvárásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!