Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, főleg a fiatal lányoknál, hogy ilyen 3 - 4 hónapos kapcsolataik vannak?
Figyelt kérdés
Én kapásból 4 ilyen 25 év körüli lányt ismerek akiknek ilyen 3 - 4 hónapos kapcsolataik vannak, tehát 3 hónap után vége aztán jön a következő mindjárt szinte... és ezt egyre inkább tapasztalom a mai fiatal lányoknál, ami érdekes viszont hogy a férfiaknál pedig inkább a szingliséget látom...szept. 10. 07:56
1/12 anonim válasza:
Lol, ha ismersz 4 ilyen lányt, akkor ismerned kell 4 ilyen fiút is, hacsak nem egymás exeivel kavartak. Picit gondolkodj már.
2/12 anonim válasza:
Hat en nem tudom, te hol elsz, de a tarskereson is zomeben ferfiak vannak ;D ugyhogy en ennek a total ellentetjet latom, a nok elvannak egyedul is, a ferfiak meg nem birnak ki ket percet.
3/12 anonim válasza:
Sőt... Ha ismersz 4 ilyen lányt, akinek rövid kapcsolatai (többesszám!) vannak, akkor gyakorlatilag több ugyanilyen pasit ismersz. Hiszen minden ismerősödre több fiú is jut, akinek 3-4 hónapos kapcsolatai voltak.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem volt egy 4 éves kapcsolatom eddig...
5/12 anonim válasza:
Talán ha nem menekülne el minden hapsi 2-4 hónap után, akkor lenne hosszabb kapcsolatom is. Ja, mikor már tenni kéne, felelősséget vállalni, haladni, akkor hirtelen mindegyiknek jön az: "Még nem vagyok túl az exemen, még idő kell és rendezni magamban a dolgokat, lehet mégsem állok készen egy komoly kapcsolatra, legyünk barátok de azért legyél kéznél, még élni akarok, még más nőket is megakarok dugni" Így nem is lesznek hosszú kapcsolataim,hiába szeretnék....
6/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen rövidek. Az oka annyi hogy addig tudnak színészkedni aztán kiderül hogy olyan emberek akikkel véletlen se kerülnék össze.
7/12 anonim válasza:
Olvastam arról, amit a 6-os ír, hogy az átlagember kb. 3 hónapig képes fenntartani egy látszatot, nem tud egy életen át szerepet játszani.
8/12 anonim válasza:
Ha eltunik a pasi az a gond, hogy egyből beleugrotok a kapcsolatba. Nem kell bárkivel össze jönni és dugni a második randin.
10/12 anonim válasza:
8, én várnék egy évet is simán, amíg megismerjük egymást. Szerinted hány férfit érdekelnék így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!