Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, főleg a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, főleg a fiatal lányoknál, hogy ilyen 3 - 4 hónapos kapcsolataik vannak?

Figyelt kérdés
Én kapásból 4 ilyen 25 év körüli lányt ismerek akiknek ilyen 3 - 4 hónapos kapcsolataik vannak, tehát 3 hónap után vége aztán jön a következő mindjárt szinte... és ezt egyre inkább tapasztalom a mai fiatal lányoknál, ami érdekes viszont hogy a férfiaknál pedig inkább a szingliséget látom...
szept. 10. 07:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Lol, ha ismersz 4 ilyen lányt, akkor ismerned kell 4 ilyen fiút is, hacsak nem egymás exeivel kavartak. Picit gondolkodj már.
szept. 10. 08:04
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Hat en nem tudom, te hol elsz, de a tarskereson is zomeben ferfiak vannak ;D ugyhogy en ennek a total ellentetjet latom, a nok elvannak egyedul is, a ferfiak meg nem birnak ki ket percet.
szept. 10. 08:04
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Sőt... Ha ismersz 4 ilyen lányt, akinek rövid kapcsolatai (többesszám!) vannak, akkor gyakorlatilag több ugyanilyen pasit ismersz. Hiszen minden ismerősödre több fiú is jut, akinek 3-4 hónapos kapcsolatai voltak.
szept. 10. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, nekem volt egy 4 éves kapcsolatom eddig...
szept. 10. 08:10
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Talán ha nem menekülne el minden hapsi 2-4 hónap után, akkor lenne hosszabb kapcsolatom is. Ja, mikor már tenni kéne, felelősséget vállalni, haladni, akkor hirtelen mindegyiknek jön az: "Még nem vagyok túl az exemen, még idő kell és rendezni magamban a dolgokat, lehet mégsem állok készen egy komoly kapcsolatra, legyünk barátok de azért legyél kéznél, még élni akarok, még más nőket is megakarok dugni" Így nem is lesznek hosszú kapcsolataim,hiába szeretnék....
szept. 10. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is ilyen rövidek. Az oka annyi hogy addig tudnak színészkedni aztán kiderül hogy olyan emberek akikkel véletlen se kerülnék össze.
szept. 10. 09:12
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Olvastam arról, amit a 6-os ír, hogy az átlagember kb. 3 hónapig képes fenntartani egy látszatot, nem tud egy életen át szerepet játszani.
szept. 10. 09:52
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Ha eltunik a pasi az a gond, hogy egyből beleugrotok a kapcsolatba. Nem kell bárkivel össze jönni és dugni a második randin.
szept. 10. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
De mi szeretünk dugni, utolsó.
szept. 10. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
8, én várnék egy évet is simán, amíg megismerjük egymást. Szerinted hány férfit érdekelnék így?
szept. 10. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!