Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog az, ha egy 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, ha egy 4 hónapos kapcsolatban mondanom kell a pasinak hogy nem elég heti 2-3 együtt töltött este közel 40 évesen?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt és csak péntek-szombaton találkoztunk, majd ezt szóvá tettem , hogy nekem ez kevés, úgyhogy most már plusz 2 napot együtt alszunk(csak este)

Egy utcányira lakik.Nagyon nyugis, kényelmes pasinak ismertem meg és még nem volt csak 1 hosszabb (4 éves) kapcsolata… Azt érzem hogy neki ez elég, nekem viszont nem. De már mondani sem akarom, mert megint rá kell beszéljem hogy legyen velem, olyan gáz ez nekem. Mit gondoltok?

2023. márc. 30. 17:46
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Már a kedvem is elmegy ettől sajnos…
2023. márc. 30. 17:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy az előző kapcsolataimban alig vártam,hogy találkozzak a pasijaimmal, vágytam rájuk, most meg megtehetnénk, hogy együtt lehessünk esténként, de úgy tűnik ő nem… Sztem pont hogy a kapcsolat elején kellene ennyire odalenni, nem?
2023. márc. 30. 17:57
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

azt, hogy lehet hogy van rajtad ívül is élete, hobbija, stb. Amivel csak este munka után tud foglalkozni.

Neked meg nincs ilyen, és inkább a nyakán akarsz lógni, mert nem tudod magad elfoglalni értelmesen.

2023. márc. 30. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Ami már az elején nem működik, jobb hagyni.
2023. márc. 30. 18:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Nincs neki, otthon van 4 től! Előtte le tud mindent is.Nincs gyermeke sem.
2023. márc. 30. 18:11
 6/19 A kérdező kommentje:
Nekem viszont annál több dolgom van, de mégis szeretnék vele lenni
2023. márc. 30. 18:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik pasit.
2023. márc. 30. 18:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs meg az a bizonyos plusz,amivel tűzbe hoznátok egymást.

Az ilyen pasas halvérű vagy csak nincs oda érted.Szerintem elvesztegetett idő.

2023. márc. 30. 18:22
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem itt nem a koma a hibas
2023. márc. 30. 18:22
 10/19 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem sem a fickó a hibás. A csaj nagyon ragaszkodó, nyomuló. Így elfogja űzni.
2023. márc. 30. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!