Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, ha egy 4 hónapos kapcsolatban mondanom kell a pasinak hogy nem elég heti 2-3 együtt töltött este közel 40 évesen?
4 hónapja vagyunk együtt és csak péntek-szombaton találkoztunk, majd ezt szóvá tettem , hogy nekem ez kevés, úgyhogy most már plusz 2 napot együtt alszunk(csak este)
Egy utcányira lakik.Nagyon nyugis, kényelmes pasinak ismertem meg és még nem volt csak 1 hosszabb (4 éves) kapcsolata… Azt érzem hogy neki ez elég, nekem viszont nem. De már mondani sem akarom, mert megint rá kell beszéljem hogy legyen velem, olyan gáz ez nekem. Mit gondoltok?
azt, hogy lehet hogy van rajtad ívül is élete, hobbija, stb. Amivel csak este munka után tud foglalkozni.
Neked meg nincs ilyen, és inkább a nyakán akarsz lógni, mert nem tudod magad elfoglalni értelmesen.
Nincs meg az a bizonyos plusz,amivel tűzbe hoznátok egymást.
Az ilyen pasas halvérű vagy csak nincs oda érted.Szerintem elvesztegetett idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!