Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog az, ha egy 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, ha egy 4 hónapos kapcsolatban mondanom kell a pasinak hogy nem elég heti 2-3 együtt töltött este közel 40 évesen?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt és csak péntek-szombaton találkoztunk, majd ezt szóvá tettem , hogy nekem ez kevés, úgyhogy most már plusz 2 napot együtt alszunk(csak este)

Egy utcányira lakik.Nagyon nyugis, kényelmes pasinak ismertem meg és még nem volt csak 1 hosszabb (4 éves) kapcsolata… Azt érzem hogy neki ez elég, nekem viszont nem. De már mondani sem akarom, mert megint rá kell beszéljem hogy legyen velem, olyan gáz ez nekem. Mit gondoltok?

2023. márc. 30. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Neki ez elég, neked nem. Mindkettőtök igénye normális, egyszerűen csak nem egymást keresitek. Tök felesleges erőltetni.
2023. márc. 30. 18:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen pont így érzem, mások az igények…
2023. márc. 30. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem illetek össze, ez a napnál világosabb, nektek is minél hamarabb szembe néztek vele annál kevésbé sérültök a szakítással.
2023. márc. 30. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk is a páromnak nem volt együttélős kapcsolata előttem. Szeretett otthon molyolni 😀 De ő azért amikor csak tudott jött, mert nagyon akarta a kapcsolatot velem és ezért sok áldozatot hozott (ma azt mondja nem volt áldozat 😀).

Mi alig 3 hónap utan össze is költöztünk pedig 48 évesek voltunk. Ma már el se tudja képzelni máshogy és nem megy sehova nélkülem.

2023. márc. 30. 19:04
 15/19 A kérdező kommentje:

Igen nekem ez a fura, hogy neki nincs igénye erre. És emiatt nálam sem alakul ki a kötődés…

És még nem is volt ilyen kapcsolatom.Na meg 40 évesen nem hiszem hogy hónapokig heti 1-2x kell este találkozgatni

2023. márc. 30. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem elég jelzés neked hogy a pasinak nem kellesz? Mit rúgózol,rúgd ki az ilyen szánalmas embert, nem véletlenül nem volt normális kapcsolatban hosszabbtàvon,mert egy selejt....
2023. márc. 30. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Ha ennyire odavoltál az előző pasijaidért pont az elején, akkor miért szakítottatok? Miért nem velük vagy? De ez amúgy hülyeség hogy a legelején lehet odalenni, akkor belekezdeni se érdemes ha az odalenni csak pár hónapig fog tartani. Lehet hogy óvatos veled mert tudja az odalevős szakítós múltadat. Persze jó lenne sokkal többet együtt lennetek, de ne pont az elején hanem jópár évig vagy inkább még tovább.
2023. márc. 30. 20:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! 15 éves kapcsolatom és 4 éves kapcsolatom volt… szal ennyire voltam oda az elején…Ki beszélt itt pár hónapról? Hülyeségekeet beszélsz
2023. márc. 30. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra kellesz hogy néha legyen akit meg dug mutogat stb
2023. márc. 31. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!