Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van aki úgy érzi sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van aki úgy érzi sosem fog párt találni?

Figyelt kérdés

Más is érzi azt hogy hiába szeretne párt, nincs sikere benne és nagyon szerencsének gondolja azokat akik boldog kapcsolatban vannak?

Annyi velem egykorú vagy akár fiatalabb is évek óta tartó boldog kapcsolatban van. Nekem meg randi sem jön össze.

26f

szept. 9. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Nincs
szept. 9. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
El kell menni egyedül szórakozóhelyre és odamenni lányokhoz ismerkedni. Nincs más megoldás.
szept. 9. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Kérdés kb. Minden velem egy koru haverom jól vezet, de én hogy tudnék jól vezetni, ha nem akarok megtanúlni vezetni? Kapcsolathoz tenni kell, fejleszteni magad.
szept. 9. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Van.
szept. 9. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Igen rajtad kívül is vannak nagyon szorongó, önbizalomhiánytól szenvedő emberek... Keress fel egy jó szakembert, mert gyanítom, hogy a szorongásaid, a folyamatos megfelelési kényszer / alacsonyabb rendűségi érzés nem csak a másik nemmel való kapcsolatodban, hanem a mindennapjaidat is állandóan mérgezik.
szept. 9. 22:53
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Igen, én is hasonlóképp vagyok. De igyekszem magamban tudatosítani, hogy nem szabad így gondolkodni, mert azzal csak rosszkedvű leszek és eltaszítom magamtól az embereket.

Én is tanácsolom szakember segítségét.

Nyitottnak kell maradni, lehetőségeket keresni ismerkedésre. Attól senkinek nem lett még párja, hogy otthon nyalogatja a sebeit.

20/l

szept. 10. 01:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen sokan vannak. Itt a többség ilyen férfi. Naponta van erről legalább 3-4 kérdés. De minden nap újra felteszi valaki.

Megoldás: tovább kell ismerkedni. És nem visszakérdezni, hogy "De hol?". Társaságot kell keresni (havervagy program, vagy bármi), vagy FB csoportokat keresni, és ott. Fölösleges kántálni a negatív dolgokat. A siránkozástól nem fog senki meghatódni, és megsajnálni.

A saját helyzetet is meg kell nézni, és amin lehet, azon folyamatosan javítani.

De lehet egyedül is maradni, és tovább szomorkodni.

szept. 10. 07:43
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Igen. Nem jàrok sehova életem sincs. Női iskolába jártam most meg női munkahelyre. Ffit nrm is látok. A neten csak szexet akarnak igy ott nem ismerkedem már.

Volt ugyan egy két barátom már pár évre, veluk is feleslegesen mentek csak el az éveim.

szept. 10. 07:46
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

🙋🏻‍♀️

Már "öreg" is vagyok, 30+, a korban hozzám illő férfiak "mind" foglaltak. Azt a keveset, amelyik nem, hagyjuk is... mikor a foglaltak közül is egy csomó elég rossz választás.

Ismerkedni sincs hol. Én is, mint a 8-as, nőkkel vagyok körülvéve, ha néha feltűnik a színen valami férfi, az házas apuci, és az is pont a hűséges fajtából, úgyhogy még csak egy nyamvadt csókra sincs esély. Semmire sincs. Neten nekem nem megy, élőben ismerkedésre is alkalmas helyeken meg amúgy mindenhol telefont bámulnak, így persze nem lesz semmi. Még szemkontaktusig sem lehet eljutni. Ha néha mégis, akkor meg ott reked meg az egész, és megy minden és mindenki tovább a maga útján...

Teljesen kilátástalan. 😔

szept. 10. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam, csak férfiben: mindig férfiakkal voltam körülvéve. A net nekem se való. Villamoson meg tényleg mindenki a mobilját nyomkodja.
szept. 10. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!