Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mi az oka annak ha egy férfit mindig barázónába tesznek?
Figyelt kérdés
41 éves vagyok és még soha az életben nem volt barátnőm szexuális kapcsolatom már volt egy nővel aki utána megbánta hogy lefeküdtünk és többet nem akart.. am rengeteg nővel ismerkedtem szerintem lassan 100-nál tartunk, eddig minden egyes nő még a nagyon kövér négy gyerekes családanyuka is azt mondta hogy hát bocsi de csak barátságot érzek irántadszept. 9. 18:06
11/16 anonim válasza:
"barátom aki k*va ronda és zsinórba szedi fel a nőket"
Az lehet, csak nem ilyeneket.
12/16 anonim válasza:
11.
Nem ilyen hulladékokat az biztos
13/16 anonim válasza:
Nem okozol szexuális vonzalmat. Férfiatlan.
14/16 anonim válasza:
rossz emberekkel ismerkedsz. Volt már nő, aki tőled akart volna valamit, de te friendzone-oltad?
15/16 anonim válasza:
mert bojler a tested mint orbánnak. plusz 41 évesen azt hiszed a 30 éves insta modell vagy titkárnő a te szinted. valójában meg nem az.
16/16 anonim válasza:
Minden nő különböző, így max. feltételezésekbe bonyolódhatunk. Nekem ez a 2 feltételezésem van:
- a hajtott nőkhöz képest objektíven jóval kevésbé előnyösen nézel ki akár genetikailag, akár igényességre
- férfiatlan, szobanövény, tutyimutyi, nebáncsvirág, határozatlan viselkedés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!