Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mi az oka annak ha egy férfit mindig barázónába tesznek?
Figyelt kérdés
41 éves vagyok és még soha az életben nem volt barátnőm szexuális kapcsolatom már volt egy nővel aki utána megbánta hogy lefeküdtünk és többet nem akart.. am rengeteg nővel ismerkedtem szerintem lassan 100-nál tartunk, eddig minden egyes nő még a nagyon kövér négy gyerekes családanyuka is azt mondta hogy hát bocsi de csak barátságot érzek irántadszept. 9. 18:06
1/16 anonim válasza:
Jól kell kinézni, különben sz*pás az élet.
3/16 anonim válasza:
Vagy szarul nézel ki, vagy nagyon tutyimutyi férfiatlan unalmas személyiséged van. Vagy mindkettő.
4/16 anonim válasza:
Nincs elég pénzed, ronda vagy, nem vagy elég magas, nincs lakásod-kocsid.
5/16 A kérdező kommentje:
szept. 9. 18:47
6/16 anonim válasza:
Hát akkor világos, hogy nem vagy velük egy szinten, már megjelenés szempontjából sem. Az pedig már eldönti a kezdést vagy elutasítást.
7/16 anonim válasza:
6.
5.
Hát elég ócska nő!
Mi az hogy nincs vele egy, szinten?
8/16 anonim válasza:
#7 Az incel hisztit félretéve ez egy relatív csinos nő aki még átlag férfinak is nehezen elérhető, aki meg az alatt van annak marad az álmodozás.
9/16 anonim válasza:
7. Megjelenés szempontjából nyilván nincs, ezt a kudarcok is jelzik.
10/16 anonim válasza:
9.
baromság nulla tapasztalatod van a nők terén úgy látom van mi a barátom aki k*va ronda és zsinórba szedi fel a nőket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!