Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális lányt találni?
Nem nézem le a nőket, de a mai világban miért ilyen nehéz normális párkapcsolatot kialakítani?
28 éves vagyok, teljesen normális (általában) 😅
Van olyan hogy beszélünk hetekig, szex a vége és rá kis időre nyomás vissza az exhez, aki szarba se nézte.. nemértem a mai lányokat..
Én nem mondanám magam kihasználós típusnak, mindíg én akarom hogy több legyen..inkább ez a régi módi típus vagyok (virág stb.)
Lehet ez a baj, de most azért nem fogok magamon változtatni hogy megfeleljek...
Van munkám, házam , autóm, de mégsem elég, nem is tartom magam csúnyának..
Csak azért néha elgondolkoztató, hogy nem szeretnék egyedül lenni mindíg, vagyis jó lenne egy olyan nő aki megbecsül, úgy mint én őt természetesen!
Van házad, autód, pénzed (meló), normális kinézet és mégsem juttok előrébb a szex után, akkor ott kell keresgélni.
Pösziméret, ápoltság, ágyad/lakásod higiéniája?
Vannak, csak keresni kell, sajnos az emberiség kisebb része normális, de tökéleteset úgysem fogsz találni. De ez ugyanilyen nekünk is, normális pasit sem könnyű találni. Rengeteg srác haverom volt, egyiket sem tudtam volna elviselni egy kapcsolatban.
Ha én normális vagyok, akkor bizony vannak még. 😀 De nálam pl. nagy hátrány, hogy nem akarok gyereket, ezért eleve sok csávónál szóba sem jöhetek. Mindenkivel lesz valami probléma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!