Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz normális lányt találni?

Figyelt kérdés

Nem nézem le a nőket, de a mai világban miért ilyen nehéz normális párkapcsolatot kialakítani?

28 éves vagyok, teljesen normális (általában) 😅

Van olyan hogy beszélünk hetekig, szex a vége és rá kis időre nyomás vissza az exhez, aki szarba se nézte.. nemértem a mai lányokat..

Én nem mondanám magam kihasználós típusnak, mindíg én akarom hogy több legyen..inkább ez a régi módi típus vagyok (virág stb.)

Lehet ez a baj, de most azért nem fogok magamon változtatni hogy megfeleljek...

Van munkám, házam , autóm, de mégsem elég, nem is tartom magam csúnyának..

Csak azért néha elgondolkoztató, hogy nem szeretnék egyedül lenni mindíg, vagyis jó lenne egy olyan nő aki megbecsül, úgy mint én őt természetesen!

szept. 7. 18:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Legalább te eljutsz velük valameddig. Sokan ezt se mondhatják el magukról.
szept. 7. 18:50
 2/21 anonim ***** válasza:
Szex után vissza az exhez?, akkor nagyon gáz vagy az ágyban.
szept. 7. 18:53
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem hogy azonnal..hanem annyi a max..se randi, semmi ...mikor már oda jutnánk hogy komoly legyen azután semmi
szept. 7. 19:07
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én még randikig sem jutok el. A másik dolog meg az, hogy a nők általában elkezdenek hörögni és fújtatni, ha a szexre mered terelni a szót, mintha valami bűnöző lennél.
szept. 7. 19:20
 5/21 anonim ***** válasza:
A világgal van a gomd nem veled. A pàrkapcsolat le van értékelve még a kufircoljunkn összevissza a trend most.
szept. 7. 19:32
 6/21 A kérdező kommentje:

4/5 az csak kamuuuuuuuu

5/5 hát oké, de ha Vali nem csak erre játszik akkor már maradjon magába és kész?

Én azért még bízom benne hogy vannak normális lányok 😊

szept. 7. 19:40
 7/21 anonim ***** válasza:
#6: Szerintem meg nagyon sok frigid, betegesen rettegő nő van, aki rögtön arról vizionál, hogy legjobb esetben is csak kihasználnád, ha a szex felé irányítanád a beszélgetést. Persze van a másik véglet is, aki pl. szórakozóhelyekről gátlástalanul felmegy szobára kb. bárkivel. A gond szerintem ott kezdődik, hogy eleve kevés a gerinces, tisztességes, őszinte nő, a maradék meg sokszor maga sem tudja, mit akar. Egyik napról a másikra 180 fokot fordul a gondolkodásuk, lelépnek, letiltanak, mintha előtte nem történt volna köztetek semmi. Én már nem is próbálom megérteni a nőket, a sok rossz tapasztalat miatt inkább egyedül maradok.
szept. 7. 19:50
 8/21 anonim ***** válasza:
#7 Adom a véleményedet. Teljesen ìgy làtom én is. Igazából a sorsra bìzom. Ha létezik normális hozzám illő nő akkor úgyis egymásra találunk ha meg nem akkor sincs gond berendezkedek az egyedüli "létre" és ennyi :)
szept. 7. 19:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Egyértelműen veled van a probléma. Ha normális nők nem állnak szóba veled, annak oka van.
szept. 7. 20:01
 10/21 anonim válasza:
Hol ismerkedsz, hogy csak ilyenekbe akadsz?
szept. 7. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!