Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem lehet a baj? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj? Miért nem jön össze?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve vagyok szingli, a szakítás eléggé megviselt, de ennek ellenére elkezdtem viszonylag hamar nyitni férfiak irányába, aztán tartottam a társkeresésben egy hosszabb, majdnem fél éves szünetet, aztán újra elkezdtem. 4 komolyabb ismerkedésem volt, megannyi buliban ismerkedés, online társkeresőzés, randik... de egyszerűen nem jön össze, és teljesen bele vagyok fáradva a dologba... volt már ilyen mélypontom, akkor tartottam azt a fél éves szünetet. Egyszerűen mindenkinél kiderül valami baki, ami miatt nem működik, de a vicc, hogy mindig a másik fél zárja le az ismerkedést. Most nem mennék bele külön az összesnél, hogy mi volt a gond, egyik sem említésre méltó.

De közben ott van az a rengeteg online ismerkedés, beszélgetünk, elhal a beszélgetés, érdektelenség, gyötrelem... úgy érzem, teljesen kilátástalan az egész helyzet... de közben nőként 26 elmúltam, szeretnék egy szerető társat, majd házasságot és nyilván nem 35 évesen tervezem az első babát sem.. de nagyon elkeserítő a helyzet.

Külsőre nem gondolom, hogy gond lenne velem az eddigi visszajelzésekből sem arcra, sem testre. Sportolok, igényesen öltözködöm, eleve a munkám miatt is viszonylag csinosban kell lenni hétköznapokon. Van diplomám (bár nyilván ez nem feltétlen egyenlő az IQ-val, ezt tudom), vannak céljaim-terveim, lelkes vagyok, akítv és érdeklődő típus. Belsőre amit a barátaim ki szoktak bennem emelni, hogy nagyon empatikusnak tartanak, akivel bármiről lehet beszélni (korábbi ismerkedéseimből is voltak ilyen visszajelzések, nem is egy, hogy mellettem nagyon meg tudnak nyílni, bármiről beszélni és önmagukat adni). Van humorérzékem is, szerintem enélkül nem is lehet élni.

Nyilván senki nem tökéles, bennem is vannak hibák külsőre-belsőre is, de összességében nem érzem magam "rossz party-nak". Az előző két hosszú kapcsolatom is nagyon nagyon mély volt és hihetetlen szerelem, szeretet (de nyilván sajnos volt oka a szakításoknak is...).

Egyszerűen úgy érzem, belefáradtam ebbe az egészbe... sokan mondják, hogy ne keresd görcsösen, foglalkozz inkább magaddal, majd jön.. oké, csak 26 évesen várhatom a sült galambot.. és másfélv éve szinte csak magammal foglalkozom, utazom, munkahelyet váltottam, előléptettek, sportolok, barátnőkkel vagyok.. de már vágynék arra, hogy az életemet megossza egy társsal... de ez teljesen reménytelen..

Igazából lehet, a kérdésem célja csak annyi volt, hogy anonim módon kiírjam magamból a frusztrációt. Illetve az eléggé érdekel, hogy nőtársak, ti is ebben a cipőben jártok, vagy valaki lrez hasonlóan? Illetve akinek sikerült megismerkednie valakivel, hol/hogyan sikerült?

szept. 6. 13:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy reménytelen! Fel ne add! Egyrészt nagyon fiatal vagy, szülni is. Semmiről nem vagy lekésve. Másrészt 1,5 év szingliség még messze nem a világ. Nem olyan könnyű párt találni, olyat, akivel kölcsönös a szimpátia, a vonzalom, a célok, a minden. De ezt te pontosan tudod.

Én majdnem egy húszassal voltam nálad idősebb, amikor egy 11 éves fiúgyerekkel társat kerestem. Hosszú évekig. Ebben a korban pláne nehezített pálya, mert vagy családban élnek a férfiak vagy már elváltak és nem akarnak / nem alkalmasak normális kapcsolatra.

Volt 2 sikertelen kísérletem a hosszú évek alatt. Ők léptek le, az első konkrétan ghostingolt. A második meg egy nagy játékos volt. Mindegy is.

Neten ismerkedtem amúgy.

Aztán egyszer csak rámírt a neten a ma már férjem, neki 2 gyereke van. 4 hónap után összeköltöztünk, 2 év múlva volt az esküvőnk.

Nem könnyű, de nem szabad feladni, pláne neked, egy fiatal, intelligens, csinos nőnek!!! Nem a te hibád és főleg nem lehetetlen! Hidd el, hogy fog sikerülni. Lehet holnap, de lehet jövőre.

Kitartást Neked!

szept. 6. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1,5 év szingliség még nem olyan sok idő. Nekem most körülbelül 2 év (most vagyok 36), amióta komolyabban keresem a párom. De volt olyan időszakom is, amikor 4 évig senki sem volt.

Tudom milyen érzés, hogy sehol senki... De majdcsak jön az igazi! És tényleg jó tanács, hogy magaddal érdemes foglalkozni.

szept. 6. 14:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó nő vagy. Jól nézel ki, sportolsz, értelmes vagy. Erre a szintre alapból kevés pasi ér fel. Én mondom neked, minél magasabb szinten van valaki, annál nehezebb társat találnia.
szept. 6. 14:30
 4/15 anonim ***** válasza:
72%

Hasonloan vagyok. Én kiregeltem. Lesz.rom.

Belemegyek laza kapcsikba. En speciel feladtam

Ha majd jon véletlen akkor jön de én már nem birom a keresést a sok selejt szűrését meg aztán mikor remény van hogy normális arrol is kiderül hogy mégse. Elegem volt.

szept. 6. 14:38
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

"Én mondom neked, minél magasabb szinten van valaki, annál nehezebb társat találnia."

😃

Akkor én qrva magas szinten lehetek a 10+ évemmel, teljes kilátástalansággal 😂 (Nyilván nem.)

szept. 6. 14:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon átlag alattiaknak, és az átlag felettieknek nehéz. Sorold magad oda, ahova érzed :)

szept. 6. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Szinten zenesz, csak 32 vagyok.

Volt olyan a pasival napokig irogattunk, kölcsönös szimpatika, kölcsönös erdeklödes, Ö kerdezte meg,hogy lenne-e kedvem talalkozni, megbeszeltük, majd a talalkozo elötti nap -a munkara hivatkozva- lemondta. Es elötte tenyleg napokig, szinte minden percben irogattunk. Hetekig magam alatt voltam, visszaolvastam az egesz beszelgetest,hogy irtam valami olyat amivel megbantottam de nem.

A masik veglet, a pasi olyan mint a parkolo. Az összes jo hely foglalt, a maradek meg rokkant,vagy fizetös.

A legtöbben pedig csak alkalmi kapcsolatot keresnek.

En is fiatal Anyuka szerettem volna lenni, a környezetemben, csaladban, baratok köreben mindenkinek van parja, a legtöbb helyen gyerek/ek is. Felre ertes ne essek, nem tölük sajnalom,hanem magamtol,hogy Nekem miert nincs, mi bennem a hiba, miert nem becsülnek meg a ferfiak?

Szerintem az altalanos problema,hogy az emberek felnek konfrontálódni. Nem merik felvallalni az erzeseiket, pl.ha csak agyba akar vinni, nem mondja meg konkretan hanem hiteget szep szavakkal. Vagy ha az elsö randi nem sikerült - nem meri kimondani, nehogy megbantson, es igeri a 2.talalkozot de arra meg nem jön el. Neha igenis szükseges öszintenek lennünk, es megbantani a masikat,hogy ezzel ne remenykedjen es ne eljen alomvilagban.

szept. 6. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:
11%

Ha férfi lennél, az alábbi tanácsokat (oltásokat kapnád):

- mi a közös az összes ilyen esetben? Te, tehát te vagy a hiba

- fejlesz magad hogy értékes legyél

- csak hiszed hogy jó party vagy, a piac beáraz

- irány a konditerem + kőkemény diéta

- olvass könyveket, hogy intelligensebb legyél

- irány a pszichológus

- irány a fodrász

- jobb ruhák (nem illik a zoknid a hajad színéhez)

- keress jobban fizető állást

- add lentebb

Válogass kedvedre 😀😀😀

szept. 6. 15:21
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

7

Nekem is ilyen volt egy legutóbbi. Ő a találkozó előtt törölt le (miután ő hívott el, meg h majd néz ki programot), szó nélkül... Pedig abszolút normálisnak tűnt. Olyanokat szoktam választani, akiknél a képeknél nincs: tetoválás, autó/motor, tengerpartosfélmeztelennyaralós képek. Írásban is korrektnek tűnt. Hát ez van...

szept. 6. 15:27
 10/15 A kérdező kommentje:

8-as, akkor vegyük sorra:

k

- mi a közös az összes ilyen esetben? Te, tehát te vagy a hiba ➡️ ehhez nem tudok vitatkozni, tényleg én vagyok a közös pont ezekben az esetekben.

- fejlesz magad hogy értékes legyél ➡️ fejlesztem, sportolok, karrieremet is viszem előre, szociális hálót is építem, lelkemet is fejlesztem

- csak hiszed hogy jó party vagy, a piac beáraz ➡️ erre nem tudok érdemben válaszolni

- irány a konditerem + kőkemény diéta ➡️ odafigyelek a táplálkozásra, jártam edzőterembe, itthon is tornazom, ezenkívül biciklizem, futok vagy éppen túrázok

- olvass könyveket, hogy intelligensebb legyél ➡️ szoktam olvasni, bár igaz, mostanság ritkábban

- irány a pszichológus ➡️ egy időben jártam, évekkel ezelőtt, többször is, illetve pszichos könyveket is olvastam, de valahogy úgy érzem, ez nem nekem való. Ezzel nem a pszichológiát, mint tudományágat szeretném lehúzni, tökre valid, érdekes téma, de nekem személy szerint nem vált be, valahogy nekem a barátokkal való beszélgetés többet segít mindig

- irány a fodrász ➡️ járok, és pont a derékig erő hajam az egyik, amit sokszor dicsérnek

- jobb ruhák (nem illik a zoknid a hajad színéhez) ➡️ nőként azért gyakran veszek ruhákat, emiatt ne izgulj, és ízlésesen oltozom 😅

- keress jobban fizető állást ➡️ hát, 26 évesként szerintem nem keresek rosszul, nyilván lehetne jobban is keresni, de a karrierem elején elégedett vagyok a havi nettó 500k+ fizetéssel..

- add lentebb ➡️ exeim szintjénél nem szeretnék...

szept. 6. 17:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!