Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha dagadt a férfi akkor várhat élete végig egy normál alkatú nőre?

Figyelt kérdés
A társkeresés szmámomra nem csak a külsőségekről szól. Az anyagiak meg totál mindegy számomra. Amiből nem tudok engedni hogy az adott nőnek kedvelhető személyisége legyen. Teste vékonyabb vagy átlagos kell lennie. Szóval az olyan asszonyos (70 kgnál több) az nem kelt bennem semmi szexuális izgalmat. Tudom a gyúrós nők az erősebb izomzat miatt simán lehetnek 70-75 kgok is, de ezek a kivételek és ők is a célcsoportomon kivűliek.
szept. 4. 09:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%
A férfiaknak anélkül is elég nagy az egójuk :)) (
szept. 4. 12:46
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan dagadt férfi, akinek sikerült vékony nőt összeszednie, és van olyan, akinek nem. Ez leginkább a szerencsétől függ, ill. vmennyire a kiállástól, karizmától.
szept. 4. 13:09
 23/28 anonim ***** válasza:
#5 a gyúráson kívül nincs más megoldás?
szept. 4. 17:26
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

23, nem tőlem kérdezted, és nem tudom, te vagy-e, aki ezt minden kérdés alatt sértődötten megkérdezi, mintha amúgy minden szabad idejét aktívan töltené, és most is fél kézzel hegyet mászna, de...

A gyúrásnál nem kell arra gondolni, hogy egyre nagyobb tömegeket mozgatsz meg. Erőnléti edzés (strength training) otthon bőven elég. Bármi, ami azt szolgálja, hogy a most meglévő izmaid megmaradjanak, és kicsit erősödjenek. Férfiként amúgy is sokkal könnyebb látható izmot kialakítani.

szept. 4. 18:50
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

"Teste vékonyabb vagy átlagos kell lennie." - hát öcsém, te dagadtan nem jelenthetsz ki semmi ilyesmit, vagy ha igen, álld férfiasan azt amit kapsz érte.

Ahogy írsz, még a kedvelhető személyiséget se várhatod el, nem, még duci nőtől sem. Az evolúció szerencsére elvégzi a dolgát, egyedül maradsz és nem szaporodsz.

szept. 4. 20:02
 26/28 anonim ***** válasza:
30%
#24 van minimális izomzatom és igen én vagyok aki ezt mindig megkérdezi egyszerűen olyan ember vagyok akinek ez unalmas a kondi pedig próbáltam nem tesz boldoggá. Csak azt látom hogy ma már szinte ez számít és ezen kívül nem számít más.
szept. 4. 20:44
 27/28 anonim ***** válasza:
30%
De, más is számít, de ez is. Lehet unalmas, de olyan hamar érezhető a változás, hogy megéri.
szept. 4. 21:03
 28/28 anonim ***** válasza:
68%

26

Biciklezes, uszas, spining, joga, futas, csapat sportok, kuzdosportok, birkozas atletika ... Nem kell kondiba jarni ha nem tetszik. Van csomo mas sport valasz mast.

szept. 5. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!