Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dagadt a férfi akkor várhat élete végig egy normál alkatú nőre?
"A társkeresés szmámomra nem csak a külsőségekről szól".
És utána kifejted, hogy mennyire kirekesztően gondolkodsz a témában.
Sajnos a dagadt férfitest meg a nőkben nem kelt semmi szexuális izgalmat.
Miért nem fogysz le?
Pl le tud fogyni...
70kg abszolut nem asszonyos mert kell a magassag is hozza es az h hogyan oszlik el rakta. Vagy 70kg model akirol el se hiszed h annyi.
Egy 170-175cm magas no 75kg is vekony atlagos...
Amugy tipik incel kerdes.
Menj el edzeni figyelj az etkezesre 1 ev alat siman le lehet adni 20kg is !
Ha en vekony szep sportos no vagyok akkor nekem nem kellene egy hajas malac...
Akkor le kell fogyni és el kell kezdeni gyúrni!
Én lefogytam, kettő éve kitartóan edzek is. Egész jó szálkás formát sikerült kialakítani, de a nők még így is magasról tojnak rám.... 😅🤣🤣
5
Lehet veled más bajok is lehetnek.
Pl én magas vagyok, nem lennék ronda, jó a farkam, tehetséges vagyok sok dologban. Nem vagyok teljesen csoró. Erős a személyiségem, jófej is tudok lenni. Védem a rászolúkat (idős beteg jószándékú embereket és az állatokat)
szóval abszolút jó partner lehetnék valakinek! Csak a nem tudok egy vékony, mai trendi testes felmutani. Megvagyok ezzel annyira lőve hogy 15 éve erről szól az életem. Éhezek, keresem a módját a fogyásnak, edzek és többet mozgok mint egy hétköznapi ember. Már orvosokhoz is mentem de nem kaptam segitséget.
"jó a farkam" - ezt értelmezni sem tudom.
Szánalmas vagy. Sokat zabálsz, de a nő figyeljen magára. Oké. Akkor hajrá, várj még.
7
Mai világban ez erény! Legalábbis 30-50 közötti korosztályban. Sok az impotens, gyorstűzelő, meg az még nem a mai kölykök generációja. Ahol minden másodiknak most lókuki van! Szóval a 40 es korosztályban a 17-18 centi az nagynak számit a sok 12 centis között.
És nem zabálok. Lefogadom kevesebbet eszek mint te.
8.
Voltam, 3 hét után nem vállalt tovább, és azt mondta menjek el egy teljes kivizsgálásra, mert tuti van valami betegségem. El is mentem és az orvos elküldött egy "diéta és sport- viszlát" kombóval! Azaz akkor még egy vérvizsgálatra sem kaptam lehetőséget. Évekig nem voltam ez után orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!