Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt férfiként ha veszek autót meg saját lakást akkor lehet vékony barátnőm ?
Figyelt kérdés
Vagy a lefogyàs nélkül nincs esély vonzó partnerre?2024. febr. 8. 05:49
1/32 anonim válasza:
Nem mindegy mennyire vagy dagadt sztem, bar a penzre sokan ugranak 🤷♀️ de nekem azert szamit a vonzalom.. mondjuk az mindenképp pozitív ha az illető nem egy nincstelen senki
2/32 anonim válasza:
Lehet. És bár úgy vagy jó ahogy vagy, szerintem azért még híznod kéne.
3/32 anonim válasza:
Nem lehet. A dagadt férfiak gusztustalanok akkor is, ha van pénzük
4/32 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem egy dagadt palit látok szerte a világban vékony nővel, az esély megvan.
5/32 anonim válasza:
Olyan nőnél lehet esélyed, aki anyagi javakért bárkivel lefekszik és gusztusa is van egy plöttyedt, szétfolyt hájas testhez, lógó tokához, holdvilág képhez. Az már más kérdés, hogy akad-e ilyen valaha az utadba. Várakozzál, de lehet ez a halálodig is eltart. 🤷♀️
6/32 A kérdező kommentje:
180/100 vagyok. Pont ma reggel mondta valaki idegen hogy hány éves vagyok? 25 ? Mondom 35.
Pocakos vagyok de mivel súlyzós edzéseket csinálok > ezért nem latszok annyira vészesen kövérnek.
2024. febr. 8. 07:25
7/32 anonim válasza:
nem lesz vékony csinos nőd ettől még de ugyan olyan dagadt lehet mint te mostmár.
8/32 A kérdező kommentje:
Szóval állítólag fiatalabbnak nézek ki. Ha ez jelent valamit.
2024. febr. 8. 07:26
9/32 A kérdező kommentje:
70 kg max amit elfogadok nőnél! Ha izmos és ez miatt nehéz. Amúgy valamiért a törékeny 50 körüli nők izgatnak leginkább.
2024. febr. 8. 07:28
10/32 anonim válasza:
mire jó egy baràtnő? mit vársz tőle? én ezeket feltettem magamnak, és rájöttem semmi szükségem nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!