Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha dagadt a férfi akkor várhat élete végig egy normál alkatú nőre?

Figyelt kérdés
A társkeresés szmámomra nem csak a külsőségekről szól. Az anyagiak meg totál mindegy számomra. Amiből nem tudok engedni hogy az adott nőnek kedvelhető személyisége legyen. Teste vékonyabb vagy átlagos kell lennie. Szóval az olyan asszonyos (70 kgnál több) az nem kelt bennem semmi szexuális izgalmat. Tudom a gyúrós nők az erősebb izomzat miatt simán lehetnek 70-75 kgok is, de ezek a kivételek és ők is a célcsoportomon kivűliek.
szept. 4. 09:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10

Ha eddig elolvaltam egyedül, akkor nem életcél hogy bárkivel összejöjjek aki nem vonz. Mint társ, partner, szeretet stb hiányzik igen hogy ne legyek magányos. De 36 évesen már amúgy se arról szólna az életem hogy napi 2x dugjak. (Mégha lenne vonzalom is) Nem hajtanak már a hormonok mint a fiatalabbakat. Sokat dolgozok, hobbizok, fogalalkozok a házi állataimmal, 1-2 megmaradt régi baráttal. Igy is majdnem teljes az életem. Kicsit igazságalannak tartom hogy azért mert nem vagyok 70 kg vékony ezért nekem nem lehet párkapcsolatom.

szept. 4. 09:51
 12/28 anonim ***** válasza:
77%

Lehet párkapcsolatod. Kövér nőknek is van, csak nem a George Clooney-val.

Az élet amúgy igazságtalan. Ez igaz.

szept. 4. 09:54
 13/28 A kérdező kommentje:

Kövér nőnek is vékony/jóképú pasijaik vannak. Családban is van ilyen személy. Mindig 80 kg volt a pasijai meg mind vékonyak meg sportosak voltak.

Azaz csak a pocakos férfiaknak jut a magány és hoki élete végéig. a Duci nőknek simán akad normáis férfi parner.

szept. 4. 09:58
 14/28 anonim ***** válasza:
44%
Kövér nőnek lehet, hogy sovány a hapsija, de hogy nyomi, az biztos. Nekem ne magyarázd be, hogy jóképű vékony sportos pasija van donna tonnának, mert nem igaz.
szept. 4. 10:07
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

"Lefogadom kevesebbet eszek mint te."

Akkor nem lennél dagadt.

szept. 4. 10:10
 16/28 anonim ***** válasza:
36%

13

Oszt honnan van annyi sportos férfi, az ég áldjon meg?

szept. 4. 10:12
 17/28 A kérdező kommentje:

16

Az új generáció... 30 alatt rengeteg 60-70 kgos férfi van. És mekiben zabálnak de nem látszik meg rajtuk.

szept. 4. 10:22
 18/28 anonim ***** válasza:
66%

17

Aha, és a fiatal csajok ezek szerint mind szinglik. Hogy én erre nem gondoltam...

szept. 4. 10:38
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

17, mert az, hogy a Mekiben zabál, nem jelent semmit. Ha a kalóriakeretén belül marad vagy elégeti mozgással, akkor élhet csak Mekin, nem lesz dagadt. Az egészség más kérdés.

Ha ezzel nem vagy tisztában, nem nagyon próbálkozhattál fogyni.

szept. 4. 11:02
 20/28 anonim ***** válasza:
18%
Ez van le kell fogynod és izmot építeni. Az hogy kövér nőknek van sportos barátja azért van mert a férfiak ízlése változatos a nőké már kevésbé többségnek sportos testalkat jön be ja és nekik ott a plus size mozgalom ami erősíti bennük hogy mindenből a legjobbat érdemlik a férfiaknak nincs ego növelő mozgalom.
szept. 4. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!