Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél ha meleg férfiba szeretnek bele, azt milyen tulajdonságok okozzák?
Figyelt kérdés
Mondjuk a nő nem tudja hogy a férfi meleg, vagy tudja és mégis beleszeret.
Hetero férfiakkal szemben milyen olyan tulajdonságaik vannak amiért a nők vonzónak tarthatják őket.
Most nem a nőies melegekre gondolok akiknek a beszédük, mozgásuk stb. olyan lányos hanem azokra a teljesen maszkulin melegekre.
szept. 1. 20:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem a kifinomultság, a részletekre való odafigyelés, illetve egyfajta mélységes érzelmi intelligencia. Velük kapcsolatban nincs az az érzés, hogy "más bolygóról jöttünk, sosem fogjuk igazán megérteni egymást".
2/5 anonim válasza:
Ilyen létezik?
Nekem vannak meleg barátaim és velük abszolút nem jön semmi olyan érzés, ami normál esetben a férfiaknál szokott.
3/5 anonim válasza:
Pl. ha úgy néz ki, mint Lee Pace. :D (Thranduil a Hobbitból)
4/5 anonim válasza:
Én egy szemmáknyi vonzalmat nem tudok érezni meleg pasi iránt
5/5 anonim válasza:
Sok esetben érzékenyebben, nyitottabbak, jófejebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!