Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tulajdonság ,amit csípőből elutasítotok egy ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
aug. 31. 08:03
2/22 A kérdező kommentje:
Érdekes válasz...akkor te valószínűlegnem kedveled az anális szexet....
aug. 31. 08:08
4/22 anonim válasza:
Igen. De az orálért oda vagyok,bármelyik oldalon. Én ilxen vagyok.
6/22 anonim válasza:
Dohányzik
Metélt ( nekem nem jön be 🤷♂️)
Csupaszra borotvált mindenhol.
Nagyon túlsúlyos..
7/22 A kérdező kommentje:
Ez nálam érdekes dolog mert bár nem dohányzom,de a dohányzás nálam nem kizáró ok.De hát külömbözőek vagyunk.
aug. 31. 09:05
8/22 anonim válasza:
Ha anált vagy összebújást akar valaki és ha 2 mondat után ő már találkozni akar.Az ilyen miket összeszedhettek már?
A nagy szőrnek se őrülök az intim résznél.
Sajnos én csak az orált szeretem és így nehéz is partnert találni mert a legtöbben anált is akarnak.
9/22 Jani Belucci válasza:
Ha nem tudja mit akar kezdeni az életével, és nincs olyan téma vagy hobbi, hivatás, amiben mély tudással rendelkezik, vagy rajong érte. Szörnyen unalmas tud lenni.
10/22 anonim válasza:
#9 és mi van azzal, akit sok téma érdekel, sokféle hobbija van, de egyikbe sem mélyedik bele olyan szinten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!