Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságaid miatt utasítottak vissza ismerkedésnél?Illetve te milyen tulajdonságok miatt utasítasz vissza valakit?
Nálam ezek amik kizáróak :
dohányzás, tetkó,piercing,testékszer,szoláriumos bőr - testileg.
beképzeltség,hiszti, nőies hang és viselkedés - lelkileg.
F/A
A legmegdöbbentőbb indok a horoszkópom miatt, mert a vízöntőkkel ő nem jön ki jól. Az nem zavarta hogy addig jókat beszélgettünk… :)
Amit miatt elutasítok srácokat: cigi, a túlzásba vitt tetoválások, proli viselkedés.
Módosítom a "hiszti" kifejezést.
Ezt arra értem kizárólag,ha olyanért van,ha megmondom, hogy nem jön be.Illetve kapcsolatban ha olyanért műsorozik,amit máshogy nem érhetne el.
Szex elsőre semmiképpen nincs, de még másodszorra sem.Sosem volt máshogy.
Hogyan lehet valakinek nőies a hangja lelkileg? :)
Engem a cigiért nem dobtak még, mert nagyon diszkréten csinálom. Nem sutyiban, de ügyelek rá, hogy ne maradjon nyoma.
Horoszpók-Hókuszpók és őszinteség miatt viszont már igen.
Az őszinteségről csak annyi a véleményem, hogy túl rövid az élet ahhoz, hogy egymásnak hazudozzunk. Semmi nagy megmondásra, bunkó beszólásra nem kell gondolni, egyszerűen kimondtam párszor azonnal, amit gondoltam.
Ma már finomítanék a véleményemen és fékezném a nyelvemet e téren, de sajnos nincs érdeklődő egy ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!