Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen tulajdonságaid miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonságaid miatt utasítottak vissza ismerkedésnél?Illetve te milyen tulajdonságok miatt utasítasz vissza valakit?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagyok.
2023. júl. 2. 11:32
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Nálam ezek amik kizáróak :

dohányzás, tetkó,piercing,testékszer,szoláriumos bőr - testileg.

beképzeltség,hiszti, nőies hang és viselkedés - lelkileg.

F/A

2023. júl. 2. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A legmegdöbbentőbb indok a horoszkópom miatt, mert a vízöntőkkel ő nem jön ki jól. Az nem zavarta hogy addig jókat beszélgettünk… :)

Amit miatt elutasítok srácokat: cigi, a túlzásba vitt tetoválások, proli viselkedés.

2023. júl. 2. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem utasitottak mar el azert peldaul, amiert volt mindenrol velemenyem, adott esetben ellenvelemenyem. Ezt o ugy definialta, hogy hiszti, pedig nem gondolnam, hogy az hiszteria, ha nem feltetlenul ertek vele mindenben egyet es vannak onallo gondolataim. Bar tudom, hogy ehhez sok “buszke” meleg ferfi nincs hozzaszokva, ahogy ahhoz sem, hogy nem ugy tancolok, ahogy o futyul. Amit en hatarozottan visszautasitok az az, ha nem tartja tiszteletben peldaul azt, hogy mindjart elso alkalommal nem akarok vele lefekudni, ergo siettet. Szerintem ez egyszerre tobb mindenrol is kepet fest, hogy mire szamithatok vele kapcsolatban: turelmetlen, szexualitast helyezi kozeppontba, enkozpontu, leszarja a masik ertekrendjet. Ez az elso szuro, mondhatnam, hogy 99.9 szazalekban az utolso is…:)
2023. júl. 2. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Módosítom a "hiszti" kifejezést.

Ezt arra értem kizárólag,ha olyanért van,ha megmondom, hogy nem jön be.Illetve kapcsolatban ha olyanért műsorozik,amit máshogy nem érhetne el.

Szex elsőre semmiképpen nincs, de még másodszorra sem.Sosem volt máshogy.

2023. júl. 2. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaa en full nem a te hozzaszolasodra ertettem, oszinten nem is olvastam, tehat nem arra reflektaltam…:) az jo, ha nem adod magad olyan konnyen, ez annyit tesz, hogy van tartasod!!! #4
2023. júl. 2. 14:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom #2-höz, vannak önálló gondolataim, és ki is merem mondani, ami sokaknak nem tetszik. Szikár tények mentén gondolkodom, ezért aztán nem vagyok semmilyen tekintetben radikális, a politikában sem szidom orrba-szájba a jelenlegi kormányzópártot, sem az ellenzéket, mert ez sem fekete vagy fehér. És akkor jönnek a "Hogy lehetsz úgy ellenzéki, hogy xy kormányzati intézkedéssel egyetértesz?" Szerintem az lenne a normális, ha árnyaltan gondolkodnánk erről (is).
2023. júl. 2. 15:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya vagyok.
2023. júl. 2. 16:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan lehet valakinek nőies a hangja lelkileg? :)

2023. júl. 2. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:
94%

Engem a cigiért nem dobtak még, mert nagyon diszkréten csinálom. Nem sutyiban, de ügyelek rá, hogy ne maradjon nyoma.

Horoszpók-Hókuszpók és őszinteség miatt viszont már igen.

Az őszinteségről csak annyi a véleményem, hogy túl rövid az élet ahhoz, hogy egymásnak hazudozzunk. Semmi nagy megmondásra, bunkó beszólásra nem kell gondolni, egyszerűen kimondtam párszor azonnal, amit gondoltam.

Ma már finomítanék a véleményemen és fékezném a nyelvemet e téren, de sajnos nincs érdeklődő egy ideje...

2023. júl. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!