Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tulajdonság ,amit csípőből elutasítotok egy ismerkedésnél?
Nem tudom, nálam a szexualitás másodlagos. Pontosabban nyilván kell, de aki a második mondatában már küldi is a helyszínt attól mire számítsak.
Szerintem az évek során egyre jobban kiismeri magát az ember. Ha én egyszer egy másik párkapcsolatban lennék (jelenleg párkapcsolatban vagyok) vannak olyan tényezők, amikre mindenképpen figyelnék: hasonló világlátás, bizonyos témákban azonos vélemény, azonos érdeklődési kör, pénzügyi függetlenség! Sőt bármennyire szeretem a háziállatokat, nálam az is kizáró tényező lehet.
Külső tulajdonság, ami a kinézetre vonatkozik, ilyesmi viszonylag kevés van, ami kizáró ok lenne. Szép ami szép, nem vetem meg a szépet, de nem feltétel. Összefoglalva talán annyi, hogy legyen ápolt a megjelenése, pozitív az összbenyomás, összhatás. Ápolatlanság kizáró ok. Viselkedésre, személyiségre vonatkozó belső tulajdonság viszont rengeteg van, ami azonnali kizáró ok. Pl.: Drámakirálynő. Vagy csak simán "királynő". Úgy is viselkedik, jár, vonul, gesztikulál stb. Meg ha bunkó. Lenéző, lekezelő. Kigúnyol másokat. Flegma. Nagyképű, beképzelt. Önelégült. Ha saját magába szerelmes, mindenki más meg sz.r hozzá képest. Nárcisztikus. Erőszakosságra, agresszív hajlamra utaló jelek is kizáró okok. Ha szélsőségesen alulművelt, tájékozatlan, esetleg konteós. Tudálékos. Kioktató. Arrogáns. Rosszindulatú. Suicid hajlamai vannak. Extrém pesszimista, depressziós, aki mellett úgy érzem, hogy én is mindjárt eret vágok, pedig nincs is rá hajlamom. Antiszemita, rasszista, xenofób, homofób, azonnali alap kizáró okok. Gyűlölködő, gyűlöletkeltő, uszító viselkedés vagy erre való hajlam. Fröcsögő. Náci, fasiszta és egyéb szélsőséges eszmék híve. Sittes múlt. Alkoholista. Szexfüggő, szexmániás. Már "ránézésre is azonnal hűtlen" típus. Drogos. Az élet császára, bulikirály. Gyógyszerfüggő. Aberrált, betegesen perverz. Napi 24-ben nonstop közösségimédia függő. Kleptomániás. Extrém/betegesen féltékeny típus. Ebből fakadóan kontrollmániás. Kényszeres hazudozó. Ha úgy érzem, hogy nem vagyok biztonságban mellette, képes lenne rám támadni, az életemre törni. (Randiztam ilyen sráccal.) Szociopata. Pszichopata. Túlzottan sértődékeny, mindenen azonnal megsértődik (ok nélkül). Hisztis. Álkeresztény, álerkölcsös. Erkölcsi magaslatra, piedesztálra emeli magát, onnan beszél le másokhoz, közben meg egy erkölcstelen sz.rcsimbók gazember. (Politikusok között gyakori.) Megbízhatatlan, link, pl. megegyezünk valamiben és az első adandó alkalommal felrúgja azt. Krakéler. Folyamatosan keresi, sőt generálja a konfliktusos helyzeteket, imád kötekedni, kritizálni. Nem önazonos. Másnak mutatja magát, mint aki valójában. Szerepet játszik.
Most ennyi jutott eszembe. Rengeteg negatív tulajdonságot soroltam fel, azt is lehetne mondani, hogy a felsorolás alapján akár mindenkit kizárhatnék ennyi erővel, senki se menne át a rostán, de ez nem igaz, a látszat ellenére szerencsére mégis ez a kisebbség, a többségében azért szerintem nagyjából rendben vannak az emberek. Ezek a tulajdonságok, amiket leírtam, többnyire inkább csak az extremitások, szélsőségek. Szerencsére nem sok (nem olyan sok) emberre jellemzőek.
1-es érdekes
Homo szexhez elengedhetetlen pedig. Aki csak szopni akar meg szopatni az lehet biszex inkább
14) nem. Mi sem szeretjük az anált. Próbálkoztunk, egyikünknek sem kellemes. Plusz emiatt tisztítgassam magam belül? Kösz ennyit nem ér.
13) ezt jól megfogalmaztad. Sajnos van hogy ezek csak 1-2 év kapcsolat után derülnek ki. Vagy az ismerkedés szamaszaban ki sem derülnek.
15/második rész
Hát igen... :/ Mivel ezek belső tulajdonságok, sok esetben lényegesen könnyebb elrejteni őket, mint a külső tulajdonságokat, amelyek ránézésre azonnal látszanak. Ezért kell minden apró kis red flagre odafigyelni már a randi idején.
Biztos nem maradt ki semmi?
Aki ilyen listát képes írni, annál toxikusabb ember kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!