Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinezetre meg lehet allapitani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinezetre meg lehet allapitani valakirol hogy meleg? Miket kell figyelni, mik azok a tulajdonsagok amit figyelni kell?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

figyelni "kell"?

van akiről lerí, van akiről nem.

fiúknál értelemszerűen nőiesebbek, inkább viselkedésre, beszédre. Van akinek nagy csókos szája van, stb..

de van akiről egyáltalán nem rí le.

Nekem annó suliban volt egy meleg oszt társam. Nem tudtam, hogy meleg, csak sejtettem, azt pár évvel később mikor rákérdeztem egy csajtól akiről kiderült, h leszbi, bár róla is sejtettem, mert ő meg fiúsan viselkedett. A srác többnyire a lányok társaságát kereste, mindig lágyan nem férfiasan beszélt. Lányos volt.

nah kb ennyi. lehetne itt órákig sorolni, de egyetemes recept nincs erre, hogy valami jelből konkrétan felismerd, ha max nem abból, hogy egy másik férfival csókolózik éppen.

2010. jan. 12. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha valakiről nem is, "legjobb" barátjáról már biztossaan
2010. jan. 12. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:

A túl extravagánsan öltözködő, nőies arcú, frizurájú, magasított hangon, affektálva, finomkodva, olykor selypítve beszélő fiúkról lerí. A mozgásukon is látható, hogy jobban ringatják a csípőjüket, és kezüket is nőies stílusban tartják, például mell- vagy fejmagasságban, a tenyeret kifelé fordítva (ez utóbbi például nőknél szexuális jelzés ;)

Ugyanakkor vannak közöttük olyanok is, akik ügyesen titkolják.

2010. jan. 12. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg van az a fajta, amikor ránézel, és hiába nem nőies,meg nem úgy öltözik,az arca elárulja , h az.
2010. jan. 12. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:

"ma 13:25":

nem a francia sznobokról írtál? :)

2010. jan. 12. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:

igen :) meglehet állapítani.Van egy ismerősöm férfi akinek van egy szépség szalonja magassarkú cipőben,női ruhákban,kisminkelve,piros körömlakk,női kis kézi ritiküljével tipeg-topog a városban :P Nyáron láttam már szoknyában is.

Hát ehez nagy merészség kell hogy férfi létére így mászkál :)

2010. jan. 12. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
A külső alapján ezt sem lehet megítélni biztosra, ahogyan ált. más belső tulajdonságot sem.
2010. jan. 12. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!