Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után ha ez a nő nem akar engem, akkor tényleg nagy baj lehet velem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki kis aranyos egyáltalán nem csúnya és bizony visszautasított pedig az előző barátjának súlyos foghiánya (rohadtak is) volt az azelőtti meg 40 évesen szűz volt és ő vette a szüzességét...szept. 1. 19:47
1/7 anonim válasza:
Igen, pl. azt hiszed, hogy minden a külső, pedig a belső is számít.
2/7 A kérdező kommentje:
1. Nem csak külsőre gondolok hogy lehet hogy nagy baj van velem akkor belsőleg is
szept. 1. 19:51
4/7 anonim válasza:
Jaj, még azt se érted amit írtam. Igen vannak veled bajok.
5/7 anonim válasza:
Nem akarhat téged minden nő.
A hozzád illő fog akarni.
Engem sem akar minden férfi, de vagyok ettől szomorú.
7/7 anonim válasza:
Az, hogy nem kellesz ennek a lánynak, nem jelenti azt, hogy gondok vannak veled. Senki nem kell mindenkinek. A legjobb nővel, férfivel is előfordulhat, hogy a kiszemeltje nem akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!