Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akivel jóban voltunk, beszélgettünk, flörtölgettünk, de most nem akar velem beszélgetni, látom rajta, hogy kerül, de mivel egy helyen dolgozunk észreveszem többször hogy engem néz, amikor odanézek meg elkapja a tekintetét?
Figyelt kérdés
Szerintem vonzódik hozzám csak próbalja leplezni, mit értelme az ilyen játéknak? Mondtam amugy neki hogy én nem akartam megbántani, ha esetleg igy érzi.2023. szept. 23. 10:45
1/5 anonim válasza:
Ma hány éves vagy ? 36,37,39,41 ? Ezeket szoktad írni a különböző kicsit változtatott sztorijaidban.
Felejtsd már el a fiatal munkatársnődet! Hagy éljen 20 évesen , te meg kezd nézegetni az idosek otthonodat.
2/5 A kérdező kommentje:
Egyidősek vagyunk, nem öregember vagyok...
2023. szept. 23. 10:51
3/5 anonim válasza:
Es itt tartasz hogy ki hogy néz? Azt igy le kell sz.rni.
4/5 anonim válasza:
Állj elé, légy férfi és hívdd el a munkahelyi büfébe kávézni. Ott terítsd ki neki a lapjaid.
5/5 anonim válasza:
Annyi minden lehet e mögött amire rajta kívül senki más nem fog tudni válaszolni. Lehet azóta lett neki valaki más, lehet, hogy rólad tudott vagy sejtett meg valamit amitől stornóba kerültél, bármi lehet amit senki nem fog kitalálni rajta kívül. De miért kell rögtön azt gondolni, hogy ez valami játék???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!