Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedésnél többször találkoztam már olyannal hogy a nő azt állítja hogy fiatal korában megerőszakolták. Mennyire lehet hiteles?
Szerintem jóval gyakoribb ez a trauma, mint amennyire gondoljuk, mert sok nő nem beszél erről, nem jelenti be.
Másrész meg nekem baromi fura, hogy ilyen személyes traumákat kiad valaki az interneten egy idegennek.
A legtöbb nőt élete folyamán sajnos ér valamilyen kellemetlen/nem kívánt szexuális inzultus, rosszabb esetben erőszak.
Valószínűleg akivel ilyen történik, az távolságtartóbb lesz az emberekkel azért ismerkedik az interneten.
Ez nem fura egyébként, hanem szomorú.
Az emberek különbözőek. Nincsenek ilyen törvényszerűek, hogy akivel megtörtént, az x módon fog viselkedni, és ha nem úgy viselkedik, akkor nem történt meg. Ez csak arra jó, hogy potenciálisan bele lehet taposni másokba azáltal, hogy elhiteltelenítik és semmissé teszik a traumáját.
Létezik olyan, hogy valaki pont a szorongás és a trauma miatt személyiségtorzulás miatt túl közlékeny, vagy akár tapadós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!