Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon erőszakos volt velem, többször is rászóltam de csak csak folytatta, félek, hogy megerőszakol. Szakítsak?
Mindenképpen hagyd ott! Nem normális, hogy ennyire erőszakos legyen valaki! Előfordulhat, hogy következőre valóban megerőszakol :/
21f
Szerintem nem túlzod el, sőt...
De az lenne a lényeg, hogy azt csinálsz, amit akarsz.
Én kifejezetten örülnék, ha a barátom 'meg akarna erőszakolni' de ne értsétek félre, amolyan színjátékra gondoltam. Mi már egy éve együtt vagyunk, így tudom, hogy sosem bántana, és mindig türelmes volt.Több mint 7 hónapot várt rám,míg késznek éreztem magam a dologra.
Viszont ez nálatok teljesen máshogy történik, ez 100%-an nem 'játék' már az első hónapban kiderült, mennyire erőszakos. Szerintem menekülj, mert ez komoly probléma lehet a továbbiakban.
IGEN EZ ALAPOS INDOK RÁ
nő vagy nem pedig szex baba
am egy párkapcsolat nem csak a szexen alapul
akkor nem párkapcsolat lenne a neve !!!!
tény h fontos
De nem a legfontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!