Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsarolni próbál a volt barátnőm, hogy ha nem bocsájtok meg neki, azt hazudja, hogy többször megerőszakoltam?
Jól sejtem hogy ezzel kiröhögik bárhol ?
Nem történt soha erőszak, és bizonyítani nem tudná azt ami nem volt.
Közöld vele, hogy rendben, te meg megteszed a feljelentést rágalmazás miatt.
Lehetőleg legyen bizonyítékod rá, hogy zsarol téged!
Ha nem tudja bizonyítani az nem para, viszont az emberek könnyen elhihetik neki, hiszen Ő a törékeny nő, aki soha nem hazudna...
Én a helyedben mentenék minden ilyen sms-t, telefont, ahol ilyeneket mond. A biztonság kedvéért.
Egy videofelvétel elegendő gondolom arról mikor bevallja hogy zsarolni fog igaz ?
Képes ő rá hogy feljelentsen, még arra is hogy bántalmazza magát, és azt hazudja én bántottam.
Jaaaaj! Ne foglalkozz vele, ezt az állítást bizonyítania is kell, nem úgy megy ez, hogy kijelent valamit és akkor bárki hisz neki. Oké, a családjának pl. mondhatja, vagy ismerősöknek, de azzal se foglalkozz, mert aki ismer, az úgyis tudja milyen vagy és nem fog neki hinni. Aki meg elhiszi, azzal nem kell foglalkozni. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!