Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha nem tetszik nektek az ország gazdasági helyzete, miért nem szereztek magatoknak egy gazdag nyugat-európai férjet?
Figyelt kérdés
Német, francia, holland, skandináv, angol, rengeteg külföldi férfi kész rá, hogy felsőkategóriás magyar nőket magához vegyen.szept. 1. 16:15
11/17 anonim válasza:
Én nem azt akarom, hogy magához vegyen, hanem hogy belém szeressen. Nekem is van pénzem. Tervezek is kiköltözni 3 éven belül.
12/17 anonim válasza:
Soha nem akartam, hogy eltartsanak, ez kiszolgáltatottságot is jelent. Az életben semmit nem adnak ingyen, az csak a látszat. Egyik ismerős csaj ezzel a céllal ment külföldre férjhez, aztán kiderült, hogy a pasi egyáltalán nem olyan jó fogás, mint gondolta. Tulajdonképpen nem él magasabb színvonalon, mintha itthon maradt volna.
13/17 anonim válasza:
Pontosan ezt csinálják a felső polcos nők. De már az átlagos magyar nők is egyre többen külföldi férfi után ácsingóznak.
Mit gondolsz mi generálja Budapest turizmusát? Az, hogy sok az általad felsorolt ország (vesztes) férfiúival elhitették, hogy nekik itt Kelet-Európában szépségkirálynő is akad. Sok magyar nő be is dőlt ennek. Csak az a poén, hogy legtöbbször csalódnak, mert kiderül hogy valójában az állampolgárságán kívül semmije sincs. Se lakása nincs kint, se végzettsége se jó keresete az olyanoknak aki kelet-európai nőt keres. Jellemzően azok keresnek kelet-európai nőt, akik valamilyen oknál fogva nem jutott nő a saját nemzetiségéből, aminek az esetek többségében azaz oka, hogy alacsony státuszú férfi.
16/17 anonim válasza:
Én itthon speciel jobban élek, mint külföldön. Nekem a külföldi melo, csak arra kellett, hkgy osszekaparjam az önerőre valót itthon. Teljesen jól elvagyok pasi nélkül, ha meg csak szex kell, rogton talalok. Parkapcsolatra persze nyitott vagyok, de a normális pasik foglaltak mindenhol
17/17 anonim válasza:
A gazdasági helyzet nem magam miatt aggaszt elsősorban, hanem másokat miatt. Nekem szerencsém van a jelenlegi munkahelyemmel és életszínvonalammal. Pont ezért nem is vagyok arra rászorulva, hogy direkt pénzes férfit keressek magamnak. De én annyira szerelmes típus vagyok, hogy szegényen sem tudnám magam ráerőszakolni arra, hogy pénzért vki olyannal jöjjek össze, aki nem is szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!