Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik nem tetszetek saját magatoknak! Milyen jogon akartok olyan férfit, aki tetszik nektek?
Olyan jogon, hogy csak rájuk tartozik, hogy ki tetszik nekik. Te milyen jogon kérdőjelezed meg, higy kit akarhatnak?
Ezt férfiként írtam, nem érintettként.
Az ízlés nem jog kérdése :).
És attól, hogy magamnak nem tetszem, másnak tetszhetek, és fordítva is.
Olyan jogon mint bárki más, attól, hogy valakinek nincs önbizalma, nem elégedett magával, még nem kell bárkivel összeállnia.
Te pl. Milyen jogon akarsz olyan nőt aki tetszik neked?
Igazad van, hogy képzelem, hogy nagynak tartom a pícsámat, amiért meg a férfiak többsége odáig van... Attól, hogy nem esek hasra magamtól, és a mai napig minden nap teszek azért, hogy a nőideálom közelébe érjek, nem fog változni a férfiideálom. És a férfiideálomba illő férfiaknak is ezerféle ízlése lehet nők terén, többségük valamiért csípi a magamfajta nőket... Ambivalens, tudom. Pont olyan, mint a szakmai körökben elértek, egyszerűen egy buta kis senkinek érzem magam, és bőven tudom, mennyire hiányos a tudásom, mégis vannak, akik egészen másképp látják, és tőlem kérnek tanácsot, vagy engem tartanak követendő példának...
Magammal szemben mindig is magasra tettem a lécet. Egy férfival szemben is, de sosem annyira. Értelemszerűen, sosem leszek valószínűleg elégedett magammal teljesen, de sokakért odáig tudok lenni. Az meg nekem kielégítő "kompromisszum", ha a párom főnyereménynek tart. :) Én is őt.
Jogos kérdés!!
Nekem van önbizalmam.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!