Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, akik nem tetszetek saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik nem tetszetek saját magatoknak! Milyen jogon akartok olyan férfit, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 2. 16:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem akarok semmiféle férfit, jól elvagyok egyedül.
2017. nov. 2. 16:47
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Ebben nem értem a logikát. Az egy dolog ha én nem gondolom magam vonzónak (ettől még más annak gondolhat engem), de hogy olyannal jöjjek össze akihez nem vonzódok? Csak szenvedés lenne az egész kapcsolat. Neki is, nekem is.
2017. nov. 2. 16:59
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Olyan jogon, hogy csak rájuk tartozik, hogy ki tetszik nekik. Te milyen jogon kérdőjelezed meg, higy kit akarhatnak?

Ezt férfiként írtam, nem érintettként.

2017. nov. 2. 17:04
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Olyan férfit szeretnék, aki nekem tetszik, de saját magának nem.
2017. nov. 2. 17:13
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Az ízlés nem jog kérdése :).

És attól, hogy magamnak nem tetszem, másnak tetszhetek, és fordítva is.

2017. nov. 2. 17:17
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Olyan jogon mint bárki más, attól, hogy valakinek nincs önbizalma, nem elégedett magával, még nem kell bárkivel összeállnia.

Te pl. Milyen jogon akarsz olyan nőt aki tetszik neked?

2017. nov. 2. 17:18
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, ez egy nagyon buta kérdés. Mondd csak, nagyon sokat törted rajta a fejed? :D
2017. nov. 2. 17:43
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Igazad van, hogy képzelem, hogy nagynak tartom a pícsámat, amiért meg a férfiak többsége odáig van... Attól, hogy nem esek hasra magamtól, és a mai napig minden nap teszek azért, hogy a nőideálom közelébe érjek, nem fog változni a férfiideálom. És a férfiideálomba illő férfiaknak is ezerféle ízlése lehet nők terén, többségük valamiért csípi a magamfajta nőket... Ambivalens, tudom. Pont olyan, mint a szakmai körökben elértek, egyszerűen egy buta kis senkinek érzem magam, és bőven tudom, mennyire hiányos a tudásom, mégis vannak, akik egészen másképp látják, és tőlem kérnek tanácsot, vagy engem tartanak követendő példának...

Magammal szemben mindig is magasra tettem a lécet. Egy férfival szemben is, de sosem annyira. Értelemszerűen, sosem leszek valószínűleg elégedett magammal teljesen, de sokakért odáig tudok lenni. Az meg nekem kielégítő "kompromisszum", ha a párom főnyereménynek tart. :) Én is őt.

2017. nov. 2. 18:19
 9/15 anonim ***** válasza:
23%

Jogos kérdés!!

Nekem van önbizalmam.

21N

2017. nov. 2. 18:24
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Mindenkinek más az ízlése, attól, hogy én nem vagyok saját magam esete, még az én esetem esete lehetek :) És ez már sokszor be is bizonyosodott, hogy van ilyen. Nem vagyok szupermodell, nem is a szupermodell pasik jönnek be, hanem olyanok, akiket magamhoz közel érzek külsőre. Bár volt olyan kapcsolatom, mikor a párom számomra az álompasi volt, számára én az álomnő, és egyikünk sem értette hogy jöhetünk be a másiknak, a körülöttük lévők szerint viszont teljesen összeillettünk. Furcsa dolog ez az ízlés, tetszés :)
2017. nov. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!