Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak nem tetszik a saját készítésű szülinapi ajándékom, kiakadjak, vagy hagyjam?
Beiratkoztam egy tanfolyamra, ahol az amúgy is ügyetlen kézügyességemmel megtanultam kötni, hímezni. Nem akartam parfümöt, meg ilyeneket, gondoltam valami személyes jobban esne neki. Kötöttem neki téli vastag zoknit, sapkát, sálat kesztyűt és sütöttem tortát és nyíltan megmondta, hogy neki ez nem tetszik, nem hordja, de elteszi emlékbe. Inkább adjam oda nagypapamnak, aki tényleg örül neki? Kiakadjak, vagy tényleg béna ajándekok?
17/L 21/F
Nekem fura.. A én 21 éves barátom anno nagyon örült, és nem csak mutatta, jert hordta.. Sőt múltkor véletlenül láttam egy képet róla(ő nincs is fenn csak a tesója) és még mindig hordja (6 éve szakítottunk, én férjnél, neki is van élettársa) tehát tnyleg tetszett neki, és szereti a sqlat amit kötöttem....
Úgyhogy nem béna ajándék...
Egyrészt becsülendő, hogy őszinte...
Másrészt egy ajandekra nem mondjuk, hogy béna..
Ebben az esetben is annyi ett volna részéről a megoldás,mhogy ilyet ő nem hord, de elteszi emlékbe, mert a te keted munkáj..
Viszobt ez az add oda a nagyapádnak szöveg kifejezetten bunkó...
(Mintha csak a nagyapák hrdanának kötött holmit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!